Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Simion-Iasi steaua pascani
rup tot Tactiek bun
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 46.5
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Wultański met een sublieme pass. Coşerea geeft een hoge lob. Benkő kopt de bal weg. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi draait met de bal, schiet en ... Judele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang passt de bal zonder na te denken. Lobonţ speelt de bal door. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi draait met de bal, schiet en ... Judele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macho kopt de bal weg. Schneider rent richting de bal. Nuschele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuschele krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Botelho Pinto rent richting de bal. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang probeert naar een medespeler te passen. Benkő bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Macho speelt de bal door. Otto is nu in balbezit. Coşerea begaat een overtreding. Coşerea krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Lestár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Giang kopt de bal weg. Benkő is nu in balbezit. Benkő haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - steaua pascani 1:0

16e minuut.
Benkő is nu in balbezit. Riceputi rent richting de bal. Benkő rent richting de bal. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi draait met de bal, schiet en ... Judele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Botelho Pinto is nu in balbezit. Botelho Pinto geeft een lange en hoge pass. Pęchecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Riceputi de bal. Riceputi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pęchecki speelt de bal door. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang passt de bal zonder na te denken. Benkő bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő schiet op doel. Judele bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - steaua pascani 2:0

21e minuut.
Doeltrap. Bękart met een harde bal richting middenveld. Riceputi kopt de bal weg. Benkő rent richting de bal. Benkő schiet op doel. Judele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Benkő is nu in balbezit. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcsek verovert de bal door een tackle van achteren. Benkő rent richting de bal. Benkő draait met de bal, schiet en ... Judele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Coşerea speelt de bal door. Benkő is nu in balbezit. Benkő haalt uit met een fantastische trap. Judele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - steaua pascani 3:0

32e minuut.
Purwono geeft een hoge lob. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang passt de bal zonder na te denken. Riceputi rent richting de bal. Riceputi haalt uit met een fantastische trap. Judele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 33%, steaua pascani 67%.
F.C. Simion-Iasi - steaua pascani 3:0

46e minuut.
Ercoli passt de bal met de wreef. Purwono speelt de bal door. Troilo probeert naar een medespeler te passen. Otto is nu in balbezit. Otto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Olaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botelho Pinto geeft de bal voor. Coşerea speelt de bal door. Daar is Riceputi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riceputi haalt uit met een fantastische trap. Judele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

55e minuut.
Ercoli met een sublieme pass. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuschele is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lestár komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Olaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Benkő is nu in balbezit. Benkő haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pęchecki rent richting de bal. Pęchecki geeft de bal voor. Benkő rent richting de bal. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - steaua pascani 4:0

73e minuut.
Coşerea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Troilo. Coşerea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lobonţ met een snel genomen vrije trap. Daar is Marcsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - steaua pascani 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 43%, steaua pascani 57%.
F.C. Simion-Iasi - steaua pascani 5:0