Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapidul Arsenal*
old Tactiek kiki
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 34.1
very good Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Iţic rent richting de bal. Iţic speelt de bal door. Cociş is nu in balbezit. Cociş schiet op doel. Camilo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Buil rent richting de bal. Buil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Arsenal* 1:0

10e minuut.
Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Cociş heeft problemen om de bal te vangen. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Camilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Arsenal* 2:0

17e minuut.
Iţic rent richting de bal. Iţic geeft de bal voor. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil haalt uit met een fantastische trap. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho geeft een hoge lob. Batazzi kopt de bal weg. Drăguloiu speelt de bal door. Buil rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Iţic rent richting de bal. Iţic speelt de bal door. Cociş rent richting de bal. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Arsenal* 3:0

26e minuut.
Galinho controleert de bal met de borst. Galinho geeft een lange en hoge pass. Milowicz controleert de bal met de borst. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş schiet op doel. Camilo bokst de bal weg.

29e minuut.
Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Cociş is nu in balbezit. Cociş draait met de bal, schiet en ... Camilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Galinho met de inworp. Iţic rent richting de bal. Iţic passt de bal zonder na te denken. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cociş is nu in balbezit. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Arsenal* 4:0

31e minuut.
Galinho probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iţic speelt de bal door. Cociş heeft problemen om de bal te vangen. Cociş draait met de bal, schiet en ... Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Fontora probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu geeft de bal voor. Cociş is nu in balbezit. Cociş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Armenta Fernández geeft een hoge lob. Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontora geeft een hoge lob. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 23%, Arsenal* 77%.
Rapidul - Arsenal* 4:0

46e minuut.
Mojzes probeert naar een medespeler te passen. Kaige heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Buil zijn tegenspeler op de grond. Buil krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Królik geeft een hoge lob. Milowicz kan de bal niet met de borst controleren. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski geeft een hoge lob. Buil krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Iţic passt de bal met de wreef. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu probeert naar een medespeler te passen. Buil rent richting de bal. Buil haalt uit met een fantastische trap. Camilo bokst de bal weg. Cociş is nu in balbezit. Cociş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Arsenal* 5:0

56e minuut.
Jülich probeert de bal aan de voet te houden. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu passt de bal zonder na te denken. Cociş rent richting de bal. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Morakis is nu in balbezit. Cociş onderschept slim de pass. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Camilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Arsenal* 6:0

60e minuut.
Morakis geeft een hoge lob. Królik heeft problemen om de bal te vangen. Królik passt de bal zonder na te denken. Cociş heeft problemen om de bal te vangen. Cociş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Szulakowski met een sublieme pass. Iţic rent richting de bal. Iţic geeft een lange en hoge pass. Cociş rent richting de bal. Cociş draait met de bal, schiet en ... Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Iţic speelt de bal door. Cociş heeft problemen om de bal te vangen. Cociş speelt de bal door. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Batazzi rent richting de bal. Met opzet legt Buil zijn tegenspeler op de grond. Buil krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski speelt de bal door. Cociş is nu in balbezit. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Camilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Arsenal* 7:0

81e minuut.
Milowicz geeft een hoge lob. Szulakowski is nu in balbezit. Milowicz rent richting de bal. Szulakowski onderschept slim de pass. Szulakowski geeft een hoge lob. Camilo bokst de bal weg. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jülich met een sublieme pass. Inworp. Galinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iţic rent richting de bal. Iţic geeft de bal voor. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Arsenal* 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 13%, Arsenal* 87%.
Rapidul - Arsenal* 8:0