Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal* Rapidul
kiki Tactiek old
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 48.3
matig Schieten zeer goed
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Fornal speelt de bal door. Kaige heeft problemen om de bal te vangen. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Camilo met een sublieme pass. Drăguloiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Simoen de bal. Simoen draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Batazzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simoen raakt geblesseerd tijdens het duel. Cociş zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Rapidul 0:1

15e minuut.
Szulakowski speelt de bal door. Simoen rent richting de bal. Simoen schiet op doel. Batazzi probeert de bal aan de voet te houden. Camilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Rapidul 0:2

16e minuut.
Iţic passt de bal in één keer door. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş passt de bal in één keer door. Simoen heeft problemen om de bal te vangen. Simoen draait met de bal, schiet en ... Camilo bokst de bal weg.

21e minuut.
Drăguloiu met een sublieme pass. Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoen passt de bal zonder na te denken. Daar is Cociş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cociş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Jülich rent richting de bal. Jülich geeft een lange en hoge pass. Cociş is nu in balbezit. Cociş schiet op doel. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Rapidul 0:3

26e minuut.
Strohsack kopt de bal weg. Drăguloiu probeert de bal met de borst te controleren. Jülich rent richting de bal. Drăguloiu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguloiu probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simoen rent richting de bal. Simoen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Rapidul 0:4

29e minuut.
Iţic is nu in balbezit. Iţic passt de bal in één keer door. Drăguloiu speelt de bal door. Cociş rent richting de bal. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski met een sublieme pass. Cociş is nu in balbezit. Cociş schiet op doel. Camilo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Ðức Kiên geeft een lange en hoge pass. Cociş kopt de bal weg. Klungelig pakt Simoen de bal. Iţic rent richting de bal. Iţic probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Królik met een sublieme pass. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Cociş heeft problemen om de bal te vangen. Cociş schiet op doel. De bal raakt de paal. Milowicz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szulakowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cociş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal* 83%, Rapidul 17%.
Arsenal* - Rapidul 0:4

49e minuut.
Guianês rent richting de bal. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên probeert naar een medespeler te passen. Cociş is nu in balbezit. Cociş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Armenta Fernández rent richting de bal. Iţic onderschept slim de pass. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Cociş heeft problemen om de bal te vangen. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Galinho geeft een hoge lob. Batazzi kopt de bal weg. Iţic speelt de bal door. Cociş rent richting de bal. Cociş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Guianês de bal. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski passt de bal met de wreef. Cociş rent richting de bal. Cociş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski speelt de bal door. Cociş rent richting de bal. Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Milowicz rent richting de bal. Szulakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cociş rent richting de bal. Cociş schiet op doel. Camilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Rapidul 0:5

65e minuut.
Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenta Fernández is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simoen. Simoen krijgt een gele kaart. Armenta Fernández roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Armenta Fernández kan niet meer verder spelen. Mojzes komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz begaat een overtreding. Szulakowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Szulakowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Simoen is nu in balbezit. Simoen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal* 77%, Rapidul 23%.
Arsenal* - Rapidul 0:5