Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 17:36
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: fcmm Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35695
fc salsa F.C. Dinamo Rex
11 Tactiek Powerful
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 48.4
zeer goed Schieten solide
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Selymes is nu in balbezit. Koel bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes draait met de bal, schiet en ... Fadda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Belan kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Burlacu geeft de bal voor. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. Fadda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Vettori rent richting de bal. Vettori passt de bal in één keer door. Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Varin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Varin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereš verovert de bal door een tackle van achteren. Kereš geeft een hoge lob. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pasiak met een sublieme pass. Iennaro met een sublieme pass. Mejremić met een sublieme pass. Varin rent richting de bal. Varin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mejremić zal de hoekschop nemen. Varin springt en kopt de bal. Târlea bokst de bal weg.

35e minuut.
Padín verovert de bal door een tackle van achteren. Mejremić rent richting de bal. Kereš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kereš krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pasiak geeft een hoge lob. Varin rent richting de bal. Mejremić rent richting de bal. Mejremić geeft een hoge lob. Vettori maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 50%, F.C. Dinamo Rex 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc salsa - F.C. Dinamo Rex 0:0

47e minuut.
Iennaro kan de bal niet met de borst controleren. Keresztély bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély geeft de bal voor. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - F.C. Dinamo Rex 1:0

49e minuut.
Padín verovert de bal door een tackle van achteren. Norma is nu in balbezit. Stere met een sublieme pass. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mejremić is nu in balbezit. Mejremić geeft een lange en hoge pass. Stere kopt de bal weg. Varin is nu in balbezit. Varin schiet op doel. Târlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Burlacu geeft een hoge lob. Vinereanu kopt de bal weg. Tylinski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selymes is nu in balbezit. Selymes schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejremić met een snelle inworp. Varin is nu in balbezit. Varin haalt uit met een fantastische trap. Târlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc salsa - F.C. Dinamo Rex 1:1

70e minuut.
Buitenspel voor Varin. Goede buitenspelval van de verdediging. Keresztély neemt vlug de vrije trap. Vinereanu kopt de bal weg. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ... Fadda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - F.C. Dinamo Rex 2:1

78e minuut.
Koel met een sublieme pass. Klungelig pakt Burlacu de bal. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo geeft de bal voor. Târlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varin is nu in balbezit. Varin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc salsa - F.C. Dinamo Rex 2:2

89e minuut.
Mejremić rent richting de bal. Mejremić geeft een lange en hoge pass. Varin is nu in balbezit. Varin haalt uit met een fantastische trap. Târlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - F.C. Dinamo Rex 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 57%, F.C. Dinamo Rex 43%.
fc salsa - F.C. Dinamo Rex 2:3