Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vai De Ea FC.BMW-ul HUSI
incercamSiNoi Tactiek Alexia 2
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
31.8 gemiddelde waardering 62
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Randa geeft de bal voor. Inworp. Repuh met de inworp. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Repuh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Forcadell kopt de bal weg. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Żmuda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:1

5e minuut.
Sitni onderschept slim de pass. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Sitni is nu in balbezit. Sitni geeft de bal voor. Falchero maakt een snoekduik en kopt de bal. Żmuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Falchero kopt de bal weg. Daar is Jackels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu schiet op doel. Żmuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu geeft de bal voor. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero schiet op doel. Żmuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:2

9e minuut.
Vulpescu heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackels. Jackels krijgt een gele kaart. Forcadell raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Repuh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:3

10e minuut.
Falchero is nu in balbezit. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh passt de bal met de wreef. Sitni rent richting de bal. Sitni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Repuh is nu in balbezit. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni passt de bal met de wreef. Falchero is nu in balbezit. Falchero schiet op doel. Żmuda bokst de bal weg.

19e minuut.
Sitni passt de bal in één keer door. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh geeft een lange en hoge pass. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Żmuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu passt de bal in één keer door. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ... Żmuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Randa trapt de bal weg van het doel. Palicskó kopt de bal weg. Repuh geeft een lange en hoge pass. Falchero krijgt zijn hoofd ertegen. Żmuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met een snelle inworp. Sitni geeft een lange en hoge pass. Balázsy probeert de bal aan de voet te houden. Falchero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Repuh rent richting de bal. Repuh passt de bal met de wreef. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Żmuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:4

32e minuut.
Trésor bereikt de bal nog maar net als eerste. Trésor geeft een lange en hoge pass. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft een lange en hoge pass. Falchero maakt een snoekduik en kopt de bal. Żmuda bokst de bal weg. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sitni probeert naar een medespeler te passen. Repuh kan de bal niet met de borst controleren. Repuh geeft een lange en hoge pass. Falchero rent richting de bal. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Żmuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nəsiboğlu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh onderschept slim de pass. Repuh geeft de bal voor. Nəsiboğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Żmuda bokst de bal weg. Daar is Falchero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trésor rent richting de bal. Nəsiboğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Żmuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:5

42e minuut.
Falchero is nu in balbezit. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Żmuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:6

45e minuut.
Wojtaszek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chýlek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vai De Ea 78%, FC.BMW-ul HUSI 22%.
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:7

47e minuut.
Vulpescu rent richting de bal. Vulpescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met de inworp. Sitni geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Randa probeert naar een medespeler te passen. Repuh geeft een hoge lob. Żmuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Repuh is nu in balbezit. Repuh geeft de bal voor. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:8

59e minuut.
Repuh is nu in balbezit. Repuh geeft een hoge lob. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero onderschept slim de pass. Falchero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Chýlek speelt de bal door. Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh met een sublieme pass. Sitni rent richting de bal. Sitni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sitni is nu in balbezit. Randa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sitni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Repuh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Forcadell maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Żmuda trapt de bal weg van het doel. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh passt de bal in één keer door. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Żmuda bokst de bal weg. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:9

73e minuut.
Ballesteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mchedlidze rent richting de bal. Mchedlidze met een sublieme pass. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Żmuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:10

75e minuut.
Nəsiboğlu speelt de bal door. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft een lange en hoge pass. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sitni rent richting de bal. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Sitni rent richting de bal. Sitni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Repuh passt de bal in één keer door. Forcadell rent richting de bal. Forcadell passt de bal met de wreef. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Repuh passt de bal met de wreef. Sitni geeft de bal voor. Balázsy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu passt de bal zonder na te denken. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft een hoge lob. Falchero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chýlek geeft de bal voor. Klungelig pakt Vulpescu de bal. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Żmuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:11

88e minuut.
Żmuda trapt de bal weg. Palicskó kopt de bal weg. Daar is Sitni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitni draait met de bal, schiet en ... Żmuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vai De Ea 85%, FC.BMW-ul HUSI 15%.
FC Vai De Ea - FC.BMW-ul HUSI 0:12