Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.BMW-ul HUSI FC Vai De Ea
Alexia 2 Tactiek incercamSiNoi
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 0
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
64.5 gemiddelde waardering 44.3
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
formidabel Verdedigen goed


4e minuut.
Mchedlidze met een sublieme pass. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Repuh zijn tegenspeler op de grond. Repuh is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni passt de bal in één keer door. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Paal! Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - FC Vai De Ea 1:0

14e minuut.
Palicskó met de inworp. Catocci rent richting de bal. Sitni verovert de bal door een tackle van achteren. Sitni geeft een hoge lob. Nəsiboğlu springt en kopt de bal. Żmuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni passt de bal in één keer door. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Żmuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Inworp. Forcadell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitni rent richting de bal. Sitni geeft de bal voor. Falchero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - FC Vai De Ea 2:0

22e minuut.
Fabra rent richting de bal. Fabra geeft een hoge lob. Falchero rent richting de bal. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Żmuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - FC Vai De Ea 3:0

35e minuut.
Szaranowicz speelt de bal door. Sitni is nu in balbezit. Sitni passt de bal zonder na te denken. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel. Żmuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Sitni met een sublieme pass. Jackels bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forcadell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 29%, FC Vai De Ea 71%.
FC.BMW-ul HUSI - FC Vai De Ea 3:0

56e minuut.
Palicskó verovert de bal door een tackle van achteren. Palicskó geeft een lange en hoge pass. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero schiet op doel. Żmuda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - FC Vai De Ea 4:0

57e minuut.
Forcadell kopt de bal weg. Iturbe controleert de bal met de borst. Forcadell begaat een overtreding. Forcadell krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Iturbe is nu in balbezit. Sitni verovert de bal door een tackle van achteren. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mchedlidze kopt de bal weg. Klungelig pakt Sitni de bal. Sitni geeft een hoge lob. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sitni speelt de bal door. Vulpescu rent richting de bal. Falchero onderschept slim de pass. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - FC Vai De Ea 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 29%, FC Vai De Ea 71%.
FC.BMW-ul HUSI - FC Vai De Ea 5:0