Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Praetoria OnciuFamily
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharescu is nu in balbezit. Anghelini rent richting de bal. Anghelini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - OnciuFamily 0:1

14e minuut.
Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea onderschept slim de pass. Frunda heeft problemen om de bal te vangen. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frunda is nu in balbezit. Frunda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Praetoria - OnciuFamily 1:1

19e minuut.
Dobrotă heeft problemen om de bal te vangen. Iscru onderschept slim de pass. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - OnciuFamily 2:1

27e minuut.
Sârbu rent richting de bal. Udişteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udişteanu probeert naar een medespeler te passen. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tilea speelt de bal door. Iscru is nu in balbezit. Iscru probeert naar een medespeler te passen. Frunda rent richting de bal. Frunda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sârbu met een sublieme pass. Zaharescu is nu in balbezit. Zaharescu probeert naar een medespeler te passen. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Codrea de bal. Codrea probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă is nu in balbezit. Iscru verovert de bal door een tackle van achteren. Iscru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cornel geeft de bal voor. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Basarabeanu zijn tegenspeler op de grond. Basarabeanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praetoria 38%, OnciuFamily 62%.
Praetoria - OnciuFamily 2:1

50e minuut.
Klungelig pakt Pantea de bal. Pantea geeft de bal voor. Udişteanu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Anghelini de bal onder controle te krijgen. Anghelini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dobrotă speelt de bal door. Zaharescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sârbu. Zaharescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zaharescu kan niet meer verder spelen. Ioanid komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Frunda verovert de bal door een tackle van achteren. Frunda met een sublieme pass. Iscru is nu in balbezit. Iscru haalt uit met een fantastische trap. Berbecel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Anghelini kopt de bal weg. Tilea is nu in balbezit. Tilea geeft een lange en hoge pass. Frunda is nu in balbezit. Frunda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Berbecel kan de bal niet met de borst controleren. Frunda is nu in balbezit. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Neculau probeert de bal aan de voet te houden. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - OnciuFamily 3:1

79e minuut.
Iscru onderschept slim de pass. Iscru passt de bal in één keer door. Frunda rent richting de bal. Frunda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Neculau de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praetoria 47%, OnciuFamily 53%.
Praetoria - OnciuFamily 3:1