Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc salsa Piatra Arsa
11 Tactiek tiki-taka
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 39.2
good Schieten good
average Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Norma geeft de bal voor. Inworp. Nopcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Colţan heeft problemen om de bal te vangen. Colţan speelt de bal door. Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere geeft een lange en hoge pass. Vinereanu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kereš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandu met de inworp. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Târlea trapt de bal weg. Leca kopt de bal weg. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - Piatra Arsa 1:0

30e minuut.
Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Leca passt de bal met de wreef. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. Berlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 41%, Piatra Arsa 59%.
fc salsa - Piatra Arsa 1:0

47e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nopcea. Nopcea krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu speelt de bal door. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc salsa - Piatra Arsa 1:1

64e minuut.
Funar is nu in balbezit. Funar geeft een lange en hoge pass. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Târlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kereš onderschept slim de pass. Kereš geeft een hoge lob. Leca kopt de bal weg. Keresztély probeert de bal met de borst te controleren. Keresztély schiet op doel. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - Piatra Arsa 2:1

74e minuut.
Stere geeft een lange en hoge pass. Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keresztély rent richting de bal. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Târlea speelt de bal door. Leca geeft een hoge lob. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu onderschept slim de pass. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Năstase met een harde bal richting middenveld. Burlacu kopt de bal weg. Klungelig pakt Spitz de bal. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 41%, Piatra Arsa 59%.
fc salsa - Piatra Arsa 2:1