Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.BMW-ul HUSI Praetoria
Alexia 2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
61 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 18
outstanding Schieten poor
formidable Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Repuh speelt de bal door. Falchero is nu in balbezit. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Ilieş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 1:0

2e minuut.
Fabra probeert naar een medespeler te passen. Falchero heeft problemen om de bal te vangen. Sitni speelt de bal door. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 2:0

3e minuut.
Palicskó speelt de bal door. Sârbu rent richting de bal. Falchero verovert de bal door een tackle van achteren. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 3:0

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guţu trapt de bal weg. Repuh geeft de bal voor. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 4:0

9e minuut.
Fabra kopt de bal weg. Daar is Sitni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitni speelt de bal door. Forcadell heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nəsiboğlu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 5:0

14e minuut.
Repuh onderschept slim de pass. Sitni speelt de bal door. Klungelig pakt Forcadell de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 6:0

16e minuut.
Repuh verovert de bal door een tackle van achteren. Repuh controleert de bal met de borst. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Forcadell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcadell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sitni kopt de bal weg. Repuh met een sublieme pass. Forcadell rent richting de bal. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 7:0

21e minuut.
Repuh geeft een hoge lob. Falchero rent richting de bal. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Ilieş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 8:0

22e minuut.
Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell verovert de bal door een tackle van achteren. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 9:0

24e minuut.
Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero rent richting de bal. Sitni rent richting de bal. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel. Ilieş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Repuh rent richting de bal. Repuh geeft een hoge lob. Nəsiboğlu heeft problemen om de bal te vangen. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chýlek verovert de bal door een tackle van achteren. Chýlek geeft de bal voor. Sitni met een sublieme pass. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sitni kopt de bal weg. Repuh geeft een hoge lob. Falchero rent richting de bal. Klungelig pakt Forcadell de bal. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 10:0

30e minuut.
Bârzanu neemt vlug de vrije trap. Inworp. Repuh met de inworp. Sitni geeft een lange en hoge pass. Falchero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 11:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met de inworp. Sitni is nu in balbezit. Sitni geeft een hoge lob. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 12:0

34e minuut.
Repuh kopt de bal weg. Sitni is nu in balbezit. Sitni passt de bal met de wreef. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Ilieş bokst de bal weg. Nəsiboğlu is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 13:0

36e minuut.
Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero passt de bal in één keer door. Daar is Bârzanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Guţu geeft een lange en hoge pass. Codrea rent richting de bal. Codrea speelt de bal door. Sitni geeft een hoge lob. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Guţu trapt de bal weg van het doel. Iscru controleert de bal met de borst. Repuh met een sublieme pass. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 14:0

40e minuut.
Inworp. Repuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forcadell heeft problemen om de bal te vangen. Sitni is nu in balbezit. Sitni geeft een lange en hoge pass. Ilieş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Ilieş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 15:0

41e minuut.
Tilea rent richting de bal. Falchero onderschept slim de pass. Falchero probeert naar een medespeler te passen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 8%, Praetoria 92%.
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 16:0

47e minuut.
Repuh rent richting de bal. Repuh met een sublieme pass. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ... Ilieş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bârzanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero is nu in balbezit. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 17:0

49e minuut.
Basarabeanu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitni geeft de bal voor. Nəsiboğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 18:0

50e minuut.
Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell onderschept slim de pass. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh geeft een lange en hoge pass. Falchero is nu in balbezit. Paal!

52e minuut.
Repuh passt de bal zonder na te denken. Sitni rent richting de bal. Sitni speelt de bal door. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ... Ilieş bokst de bal weg. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 19:0

54e minuut.
Repuh probeert naar een medespeler te passen. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni passt de bal zonder na te denken. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ... Ilieş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Guţu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met de inworp. Sitni geeft een hoge lob. Forcadell krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Fabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabra verovert de bal door een tackle van achteren. Fabra geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Palicskó met de inworp. Sitni geeft de bal voor. Guţu controleert de bal met de borst. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bârzanu neemt vlug de vrije trap. Inworp. Palicskó met een snelle inworp. Repuh geeft een lange en hoge pass. Falchero maakt een snoekduik en kopt de bal. Ilieş bokst de bal weg. Nəsiboğlu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 20:0

64e minuut.
Falchero kopt de bal weg. Klungelig pakt Sârbu de bal. Sitni speelt de bal door. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 21:0

67e minuut.
Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni met een sublieme pass. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel. Ilieş bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sitni zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Bârzanu kopt de bal weg. Daar is Basarabeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitni speelt de bal door. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sitni kopt de bal weg. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell geeft de bal voor. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Szaranowicz geeft de bal voor. Falchero kopt de bal weg. Klungelig pakt Forcadell de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Ilieş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 22:0

77e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu geeft een lange en hoge pass. Falchero is nu in balbezit. Daar is Forcadell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Palicskó kopt de bal weg. Fabra geeft een lange en hoge pass. Forcadell kopt de bal weg. Falchero is nu in balbezit. Falchero schiet op doel. Ilieş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 23:0

82e minuut.
Repuh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nəsiboğlu de bal. Nəsiboğlu geeft een hoge lob. Forcadell probeert de bal aan de voet te houden. Forcadell schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Fabra kopt de bal weg. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh geeft een lange en hoge pass. Falchero krijgt zijn hoofd ertegen. Ilieş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Falchero probeert de bal aan de voet te houden. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sitni met een snelle inworp. Repuh kan de bal niet met de borst controleren. Repuh geeft een hoge lob. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met een snelle inworp. Sitni speelt de bal door. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 15%, Praetoria 85%.
FC.BMW-ul HUSI - Praetoria 24:0