Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnciuFamily FC Vai De Ea
Normal Tactiek incercamSiNoi
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 29.9
average Schieten good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini passt de bal in één keer door. Dobrotă rent richting de bal. Balıkçı verovert de bal door een tackle van achteren. Balıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dumitrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jackels rent richting de bal. Zaharescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaharescu krijgt een gele kaart. Jackels raakt geblesseerd tijdens het duel. Dumitrescu met een snel genomen vrije trap. Wojtaszek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC Vai De Ea 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Zaharescu de bal. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel begaat een overtreding. Cornel krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pantea rent richting de bal. Balıkçı onderschept slim de pass. Balıkçı probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC Vai De Ea 0:2

11e minuut.
Pantea geeft de bal voor. Inworp. Dumitrescu met een snelle inworp. Balıkçı is nu in balbezit. Balıkçı geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ballesteros onderschept slim de pass. Ballesteros met een sublieme pass. Balıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkçı geeft een hoge lob. Wojtaszek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC Vai De Ea 0:3

21e minuut.
Balıkçı is nu in balbezit. Berbecel rent richting de bal. Balıkçı onderschept slim de pass. Balıkçı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Neculau is nu in balbezit. Neculau geeft een hoge lob. Jackels probeert de bal aan de voet te houden. Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC Vai De Ea 0:4

26e minuut.
Porsborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsborg passt de bal zonder na te denken. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Balıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkçı geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cornel is nu in balbezit. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros geeft een lange en hoge pass. Neculau rent richting de bal. Wojtaszek onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC Vai De Ea 0:5

37e minuut.
Cornel is nu in balbezit. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Balıkçı is nu in balbezit. Balıkçı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Balıkçı rent richting de bal. Balıkçı passt de bal met de wreef. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek haalt uit met een fantastische trap. Jipa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC Vai De Ea 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnciuFamily 87%, FC Vai De Ea 13%.
OnciuFamily - FC Vai De Ea 0:6

48e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Balázsy speelt de bal door. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek schiet op doel. Jipa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Balıkçı is nu in balbezit. Neculau rent richting de bal. Balıkçı onderschept slim de pass. Balıkçı haalt uit met een fantastische trap. Jipa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC Vai De Ea 0:7

65e minuut.
Zaharescu is nu in balbezit. Dumitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Porsborg rent richting de bal. Porsborg geeft de bal voor. Jipa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Folea passt de bal in één keer door. Jackels speelt de bal door. Dumitrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anghelini rent richting de bal. Anghelini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Balázsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balázsy met een sublieme pass. Ballesteros geeft een lange en hoge pass. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Berbecel geeft een lange en hoge pass. Folea kopt de bal weg. Balıkçı rent richting de bal. Balıkçı schiet op doel. Jipa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC Vai De Ea 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnciuFamily 72%, FC Vai De Ea 28%.
OnciuFamily - FC Vai De Ea 0:8