Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: fcmm Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 21527
fc salsa AFC Viitorul
11 Tactiek AFCViitorul
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.9 gemiddelde waardering 38.5
zeer goed Schieten redelijk
matig Passen matig
solide Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Norma rent richting de bal. MacNab onderschept slim de pass. MacNab met een sublieme pass. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Brycht rent richting de bal. Vinereanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wódkiewicz. Wódkiewicz krijgt een gele kaart. Vinereanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Leca komt bij de bal en schiet. Lázeňský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Norma verovert de bal door een tackle van achteren. Norma geeft de bal voor. Vinereanu kopt de bal weg. Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selymes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Leca speelt de bal door. Stere speelt de bal door. Vinereanu is nu in balbezit. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ... Lázeňský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Burlacu is nu in balbezit. Burlacu passt de bal met de wreef. Leca rent richting de bal. Leca haalt uit met een fantastische trap. Wódkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lázeňský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bozody geeft een hoge lob. Sielicki is nu in balbezit. Predojević rent richting de bal. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki haalt uit met een fantastische trap. Târlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Burlacu controleert de bal met de borst. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Leca is nu in balbezit. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes schiet op doel. Lázeňský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bozody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga passt de bal zonder na te denken. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 44%, AFC Viitorul 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc salsa - AFC Viitorul 0:0

49e minuut.
MacNab is nu in balbezit. MacNab speelt de bal door. Norma met een sublieme pass. Selymes is nu in balbezit. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Daar is Stere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca onderschept slim de pass. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský bokst de bal weg. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - AFC Viitorul 1:0

58e minuut.
MacNab bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere verovert de bal door een tackle van achteren. Stere speelt de bal door. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bozody kopt de bal weg. Burlacu rent richting de bal. Burlacu passt de bal met de wreef. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský bokst de bal weg.

70e minuut.
Bucătaru kan de bal niet met de borst controleren. Leca is nu in balbezit. Leca geeft een hoge lob. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu draait met de bal, schiet en ... Lázeňský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere verovert de bal door een tackle van achteren. Stere probeert naar een medespeler te passen. Selymes is nu in balbezit. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - AFC Viitorul 2:0

77e minuut.
Brycht passt de bal in één keer door. Wódkiewicz rent richting de bal. Selymes onderschept slim de pass. Selymes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - AFC Viitorul 3:0

79e minuut.
Leca geeft een lange en hoge pass. Stere is nu in balbezit. Brycht onderschept slim de pass. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Bozody geeft de bal voor. Sielicki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Burlacu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ... Lázeňský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bozody is nu in balbezit. Vinereanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vinereanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kereš controleert de bal met de borst. Sielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Padín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sielicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Visegrádi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - AFC Viitorul 3:1

88e minuut.
Keresztély geeft de bal voor. Daar is MacNab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacNab geeft de bal voor. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 30%, AFC Viitorul 70%.
fc salsa - AFC Viitorul 3:1