Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Dinamo Rex Piatra Arsa
Powerful Tactiek tiki-taka
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 37.2
solide Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Vraciu is nu in balbezit. Abazov verovert de bal door een tackle van achteren. Năstase begaat een overtreding. Năstase krijgt een gele kaart. Abazov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Folea met een snel genomen vrije trap. Vettori springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Spitz onderschept slim de pass. Ulmanu is nu in balbezit. Ulmanu passt de bal zonder na te denken. Sandu rent richting de bal. Sandu geeft de bal voor. Fadda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Năstase rent richting de bal. Abazov onderschept slim de pass. Abazov passt de bal zonder na te denken. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Folea is nu in balbezit. Folea passt de bal zonder na te denken. Głusejdo speelt de bal door. Klungelig pakt Vettori de bal. Vettori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov onderschept slim de pass. Abazov passt de bal in één keer door. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Iennaro kopt de bal weg. Abazov rent richting de bal. Pistrui is nu in balbezit. Abazov verovert de bal door een tackle van achteren. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vettori is nu in balbezit. Chiţul rent richting de bal. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori draait met de bal, schiet en ... Berlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - Piatra Arsa 1:0

25e minuut.
Mejremić passt de bal zonder na te denken. Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori haalt uit met een fantastische trap. Berlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Iennaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Medina Cantalejo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo Rex 28%, Piatra Arsa 72%.
F.C. Dinamo Rex - Piatra Arsa 1:0

48e minuut.
Daar is Głusejdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głusejdo geeft de bal voor. Vraciu heeft problemen om de bal te vangen. Abazov rent richting de bal. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mejremić passt de bal in één keer door. Năstase rent richting de bal. Abazov begaat een overtreding. Abazov krijgt een gele kaart. Năstase raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Năstase kan niet meer verder spelen. Coporan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo passt de bal in één keer door. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori onderschept slim de pass. Vettori draait met de bal, schiet en ... Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Mejremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejremić passt de bal in één keer door. Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Nopcea passt de bal zonder na te denken. Ulmanu speelt de bal door. Abazov rent richting de bal. Mejremić rent richting de bal. Mejremić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Folea passt de bal met de wreef. Daar is Głusejdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głusejdo speelt de bal door. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Eviren kan de bal niet met de borst controleren. Eviren geeft een hoge lob. Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov is nu in balbezit. Abazov haalt uit met een fantastische trap. Berlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo Rex 38%, Piatra Arsa 62%.
F.C. Dinamo Rex - Piatra Arsa 1:0