Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 17:38
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: Cota 1950
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16785
Piatra Arsa F.C. Dinamo Rex
tiki-taka Tactiek Powerful
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Abazov passt de bal zonder na te denken. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vettori roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vettori kan niet meer verder spelen. Varin komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo passt de bal in één keer door. Varin rent richting de bal. Varin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chiţul de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - F.C. Dinamo Rex 0:1

16e minuut.
Nopcea geeft de bal voor. Eviren is nu in balbezit. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel. Vân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Koel bereikt de bal nog maar net als eerste. Koel geeft een hoge lob. Chiţul heeft problemen om de bal te vangen. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Abazov passt de bal in één keer door. Daar is Mejremić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejremić passt de bal in één keer door. Abazov rent richting de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ... Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 61%, F.C. Dinamo Rex 39%.
Piatra Arsa - F.C. Dinamo Rex 0:1

49e minuut.
Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren geeft een hoge lob. Varin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varin schiet op doel. Berlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - F.C. Dinamo Rex 0:2

53e minuut.
Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase is nu in balbezit. Năstase geeft een hoge lob. Głusejdo geeft een hoge lob. Abazov springt en kopt de bal. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Koel is nu in balbezit. Koel passt de bal zonder na te denken. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Abazov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pasiak rent richting de bal. Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă speelt de bal door. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Głusejdo kopt de bal weg. Varin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu rent richting de bal. Varin onderschept slim de pass. Varin draait met de bal, schiet en ... Berlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo met een sublieme pass. Spitz rent richting de bal. Varin onderschept slim de pass. Varin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Iennaro passt de bal met de wreef. Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo passt de bal zonder na te denken. Iennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iennaro geeft een hoge lob. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Mejremić geeft een lange en hoge pass. Koel geeft een lange en hoge pass. Abazov is nu in balbezit. Abazov draait met de bal, schiet en ... Berlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Eviren met een sublieme pass. Nopcea geeft een lange en hoge pass. Nicoliţă kopt de bal weg. Hoksa rent richting de bal. Hoksa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - F.C. Dinamo Rex 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 70%, F.C. Dinamo Rex 30%.
Piatra Arsa - F.C. Dinamo Rex 1:2