Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vai De Ea Praetoria
incercamSiNoi Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten poor
poor Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Ioaniţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balıkçı is nu in balbezit. Ioaniţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Randa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mirancea de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu met een sublieme pass. Balıkçı is nu in balbezit. Balıkçı geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - Praetoria 1:0

9e minuut.
Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu geeft een hoge lob. Dumitrescu kan de bal niet met de borst controleren. Balıkçı rent richting de bal. Balıkçı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - Praetoria 2:0

16e minuut.
Dumitrescu geeft een hoge lob. Porsborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsborg geeft een lange en hoge pass. Daar is Bârzanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jackels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ballesteros. Ballesteros krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Balázsy met de inworp. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumitrescu. Iscru raakt geblesseerd tijdens het duel. Tilea wilt de vrije trap nemen. Paal! Żmuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros geeft de bal voor. Wojtaszek rent richting de bal. Balıkçı is nu in balbezit. Balıkçı passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wojtaszek heeft problemen om de bal te vangen. Balıkçı is nu in balbezit. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek haalt uit met een fantastische trap. Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - Praetoria 3:0

44e minuut.
Ballesteros heeft problemen om de bal te vangen. Ballesteros geeft een lange en hoge pass. Balıkçı kopt de bal weg. Wojtaszek probeert de bal met de borst te controleren. Wojtaszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vai De Ea 35%, Praetoria 65%.
FC Vai De Ea - Praetoria 3:0

54e minuut.
Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Wojtaszek heeft problemen om de bal te vangen. Balıkçı rent richting de bal. Balıkçı schiet op doel. Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek schiet op doel. Ilieş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Lăpuşte met de inworp. Porsborg rent richting de bal. Tilea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porsborg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ballesteros met een snel genomen vrije trap. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek draait met de bal, schiet en ... Ilieş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros geeft een hoge lob. Balıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkçı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wojtaszek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - Praetoria 4:0

66e minuut.
Balıkçı verovert de bal door een tackle van achteren. Balıkçı passt de bal zonder na te denken. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - Praetoria 5:0

67e minuut.
Guţu speelt de bal door. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Tilea probeert de bal aan de voet te houden. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek schiet op doel. Ilieş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Balázsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Balázsy geeft de bal voor. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek haalt uit met een fantastische trap. Ilieş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - Praetoria 6:0

87e minuut.
Tilea is nu in balbezit. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Balıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkçı schiet op doel. Guţu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - Praetoria 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vai De Ea 22%, Praetoria 78%.
FC Vai De Ea - Praetoria 7:0