Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.BMW-ul HUSI OnciuFamily
Alexia 2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
6% Spel op eigen helft 94%
76 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 19.4
excellent Schieten average
outstanding Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cornel verovert de bal door een tackle van achteren. Repuh onderschept slim de pass. Repuh geeft de bal voor. Falchero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 1:0

3e minuut.
Nəsiboğlu passt de bal zonder na te denken. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni passt de bal zonder na te denken. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni passt de bal zonder na te denken. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 2:0

8e minuut.
Palicskó probeert naar een medespeler te passen. Repuh rent richting de bal. Repuh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nəsiboğlu de bal. Nəsiboğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 3:0

9e minuut.
Repuh heeft problemen om de bal te vangen. Repuh speelt de bal door. Klungelig pakt Falchero de bal. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 4:0

12e minuut.
Repuh kopt de bal weg. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft de bal voor. Falchero probeert de bal met de borst te controleren. Falchero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zaharescu is nu in balbezit. Sitni verovert de bal door een tackle van achteren. Repuh speelt de bal door. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mchedlidze geeft een hoge lob. Cinpoeru kan de bal niet met de borst controleren. Sitni geeft de bal voor. Falchero rent richting de bal. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 5:0

19e minuut.
Repuh met een snelle inworp. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Repuh met een sublieme pass. Klungelig pakt Falchero de bal. Falchero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fabra kopt de bal weg. Klungelig pakt Cornel de bal. Sitni speelt de bal door. Daar is Falchero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falchero schiet op doel. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 6:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobrotă de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu passt de bal met de wreef. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 7:0

22e minuut.
Repuh geeft een hoge lob. Falchero is nu in balbezit. Forcadell heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 8:0

24e minuut.
Sitni rent richting de bal. Repuh rent richting de bal. Repuh passt de bal zonder na te denken. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 9:0

25e minuut.
Cornel rent richting de bal. Falchero verovert de bal door een tackle van achteren. Falchero geeft een hoge lob. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mchedlidze geeft de bal voor. Neculau is nu in balbezit. Sitni speelt de bal door. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met een snelle inworp. Sitni geeft een hoge lob. Falchero rent richting de bal. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Forcadell maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Cornel trapt de bal weg van het doel. Sitni geeft een hoge lob. Forcadell kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Repuh kopt de bal weg. Sitni is nu in balbezit. Sitni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Forcadell de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met de inworp. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft de bal voor. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Falchero de bal. Falchero speelt de bal door. Klungelig pakt Nəsiboğlu de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 10:0

34e minuut.
Mchedlidze rent richting de bal. Mchedlidze probeert naar een medespeler te passen. Repuh geeft een lange en hoge pass. Falchero is nu in balbezit. Falchero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fabra kopt de bal weg. Repuh heeft problemen om de bal te vangen. Repuh speelt de bal door. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sitni rent richting de bal. Sitni geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cornel de bal onder controle te krijgen. Forcadell rent richting de bal. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 11:0

36e minuut.
Repuh probeert naar een medespeler te passen. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă probeert naar een medespeler te passen. Pantea heeft problemen om de bal te vangen. Pantea onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Repuh geeft een hoge lob. Falchero kopt de bal weg. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 12:0

39e minuut.
Sitni met een sublieme pass. Falchero is nu in balbezit. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero onderschept slim de pass. Falchero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 13:0

42e minuut.
Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Forcadell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcadell schiet op doel. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tomoşoiu trapt de bal weg van het doel. Sitni kopt de bal weg. Repuh speelt de bal door. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 14:0

45e minuut.
Repuh geeft een hoge lob. Forcadell kopt de bal weg. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 9%, OnciuFamily 91%.
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 15:0

47e minuut.
Falchero rent richting de bal. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu probeert naar een medespeler te passen. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

48e minuut.
Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh verovert de bal door een tackle van achteren. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Falchero de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Repuh is nu in balbezit. Repuh passt de bal in één keer door. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu schiet op doel. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 16:0

54e minuut.
Daar is Dobrotă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repuh is nu in balbezit. Repuh passt de bal zonder na te denken. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Neculau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met een snelle inworp. Sitni geeft de bal voor. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sitni kopt de bal weg. Nəsiboğlu geeft een lange en hoge pass. Pantea heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu bokst de bal weg. Falchero krijgt zijn hoofd ertegen. Tomoşoiu bokst de bal weg.

57e minuut.
Tomoşoiu trapt de bal weg van het doel. Sitni geeft een lange en hoge pass. Falchero kopt de bal weg. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 17:0

59e minuut.
Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh rent richting de bal. Repuh geeft een lange en hoge pass. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Berbecel met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met de inworp. Sitni is nu in balbezit. Sitni geeft de bal voor. Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Falchero controleert de bal met de borst. Falchero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 18:0

65e minuut.
Sitni rent richting de bal. Sitni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Falchero de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 19:0

66e minuut.
Falchero is nu in balbezit. Cornel begaat een overtreding. Falchero raakt geblesseerd tijdens het duel. Repuh met een snel genomen vrije trap. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Forcadell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 20:0

67e minuut.
Falchero is nu in balbezit. Sitni speelt de bal door. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 21:0

69e minuut.
Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru passt de bal zonder na te denken. Inworp. Repuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Repuh rent richting de bal. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel. Tomoşoiu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sitni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 22:0

75e minuut.
Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea passt de bal in één keer door. Fabra geeft een hoge lob. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 23:0

77e minuut.
Falchero is nu in balbezit. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sitni passt de bal in één keer door. Repuh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nəsiboğlu de bal. Falchero rent richting de bal. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sitni probeert naar een medespeler te passen. Repuh heeft problemen om de bal te vangen. Repuh geeft een lange en hoge pass. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 24:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sitni met een snelle inworp. Repuh controleert de bal met de borst. Repuh geeft een hoge lob. Falchero springt en kopt de bal. Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 25:0

87e minuut.
Forcadell draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Tomoşoiu met een harde bal richting middenveld. Szaranowicz rent richting de bal. Szaranowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sitni rent richting de bal. Sitni geeft een hoge lob. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ... Berbecel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sitni zal de hoekschop nemen. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 4%, OnciuFamily 96%.
FC.BMW-ul HUSI - OnciuFamily 26:0