Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnciuFamily FC.BMW-ul HUSI
Normal Tactiek Alexia 2
46% Balbezit 54%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 71
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 57.5
matig Schieten formidabel
zwak Passen formidabel
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Dobrotă rent richting de bal. Forcadell verovert de bal door een tackle van achteren. Forcadell geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Sitni met een sublieme pass. Daar is Falchero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbecel rent richting de bal. Falchero onderschept slim de pass. Falchero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:1

4e minuut.
Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh speelt de bal door. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:2

5e minuut.
Berbecel geeft de bal voor. Anghelini kopt de bal weg. Repuh controleert de bal met de borst. Repuh geeft de bal voor. Falchero krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:3

8e minuut.
Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni verovert de bal door een tackle van achteren. Sitni speelt de bal door. Forcadell probeert de bal met de borst te controleren. Sitni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Palicskó geeft de bal voor. Neculau verovert de bal door een tackle van achteren. Tomoşoiu speelt de bal door. Palicskó geeft de bal voor. Falchero maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomoşoiu bokst de bal weg.

11e minuut.
Tomoşoiu trapt de bal weg. Palicskó kopt de bal weg. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Sitni kopt de bal weg. Repuh kan de bal niet met de borst controleren. Dobrotă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Repuh raakt geblesseerd tijdens het duel. Repuh wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sitni passt de bal zonder na te denken. Falchero heeft problemen om de bal te vangen. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:4

15e minuut.
Daar is Zaharescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft een hoge lob. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:5

17e minuut.
Forcadell geeft een lange en hoge pass. Neculau kopt de bal weg. Udişteanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fabra kopt de bal weg. Sitni rent richting de bal. Sitni passt de bal met de wreef. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:6

19e minuut.
Berbecel trapt de bal weg van het doel. Inworp. Repuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitni geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neculau trapt de bal weg van het doel. Repuh geeft de bal voor. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sitni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nəsiboğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:7

22e minuut.
Sitni rent richting de bal. Sitni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dobrotă de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pantea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabra is nu in balbezit. Fabra passt de bal in één keer door. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Forcadell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbecel rent richting de bal. Forcadell onderschept slim de pass. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:8

26e minuut.
Repuh met een sublieme pass. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:9

27e minuut.
Dobrotă passt de bal zonder na te denken. Mchedlidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mchedlidze geeft de bal voor. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell geeft de bal voor. Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nəsiboğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:10

29e minuut.
Nəsiboğlu rent richting de bal. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu rent richting de bal. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu bokst de bal weg. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell passt de bal met de wreef. Daar is Berbecel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomoşoiu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Repuh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Falchero de bal. Sitni met een sublieme pass. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel. Tomoşoiu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Palicskó passt de bal met de wreef. Repuh controleert de bal met de borst. Repuh met een sublieme pass. Klungelig pakt Nəsiboğlu de bal. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tomoşoiu trapt de bal weg van het doel. Sitni kopt de bal weg. Repuh met een sublieme pass. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Palicskó kopt de bal weg. Sitni geeft een hoge lob. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:11

37e minuut.
Repuh rent richting de bal. Repuh geeft de bal voor. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel. Tomoşoiu bokst de bal weg.

38e minuut.
Fabra met een sublieme pass. Daar is Forcadell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitni is nu in balbezit. Sitni geeft een hoge lob. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Berbecel de bal. Pantea rent richting de bal. Repuh met een sublieme pass. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berbecel heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnciuFamily 86%, FC.BMW-ul HUSI 14%.
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:11

46e minuut.
Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell onderschept slim de pass. Forcadell probeert naar een medespeler te passen. Fabra rent richting de bal. Fabra geeft een lange en hoge pass. Paal!

48e minuut.
Chýlek passt de bal zonder na te denken. Repuh geeft de bal voor. Forcadell kopt de bal weg. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:12

49e minuut.
Neculau is nu in balbezit. Nəsiboğlu onderschept slim de pass. Daar is Falchero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel. Tomoşoiu bokst de bal weg. Falchero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:13

51e minuut.
Zaharescu controleert de bal met de borst. Repuh rent richting de bal. Repuh passt de bal in één keer door. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Palicskó kopt de bal weg. Repuh heeft problemen om de bal te vangen. Repuh passt de bal in één keer door. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:14

54e minuut.
Repuh met een sublieme pass. Sitni is nu in balbezit. Neculau maakt een afschuwelijke overtreding. Neculau krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Repuh is nu in balbezit. Repuh geeft een hoge lob. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:15

58e minuut.
Mchedlidze geeft een hoge lob. Neculau controleert de bal met de borst. Nəsiboğlu rent richting de bal. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:16

63e minuut.
Dobrotă rent richting de bal. Repuh verovert de bal door een tackle van achteren. Repuh passt de bal zonder na te denken. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dobrotă speelt de bal door. Klungelig pakt Cornel de bal. Sitni verovert de bal door een tackle van achteren. Sitni geeft een hoge lob. Falchero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Cornel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft de bal voor. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:17

66e minuut.
Cinpoeru speelt de bal door. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă met een sublieme pass. Repuh geeft een lange en hoge pass. Forcadell krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sitni kopt de bal weg. Daar is Repuh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repuh speelt de bal door. Nəsiboğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nəsiboğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Repuh geeft een lange en hoge pass. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:18

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Repuh de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neculau. Nəsiboğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sitni komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sitni geeft de bal voor. Nəsiboğlu kopt de bal weg. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:19

77e minuut.
Cornel is nu in balbezit. Sitni verovert de bal door een tackle van achteren. Sitni met een sublieme pass. Klungelig pakt Falchero de bal. Falchero schiet op doel. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:20

78e minuut.
Falchero heeft problemen om de bal te vangen. Neculau geeft een lange en hoge pass. Folea kopt de bal weg. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomoşoiu met een sublieme pass. Repuh kopt de bal weg. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Falchero rent richting de bal. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tomoşoiu trapt de bal weg. Sitni kopt de bal weg. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Palicskó verovert de bal door een tackle van achteren. Palicskó geeft een lange en hoge pass. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tomoşoiu met een harde bal richting middenveld. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Neculau de bal. Falchero is nu in balbezit. Falchero schiet op doel. Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Repuh probeert naar een medespeler te passen. Sitni rent richting de bal. Sitni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nəsiboğlu de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:21

85e minuut.
Berbecel kopt de bal weg. Sitni controleert de bal met de borst. Sitni passt de bal zonder na te denken. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Berbecel de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sitni neemt de hoekschop. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:22

88e minuut.
Repuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft een lange en hoge pass. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tomoşoiu probeert naar een medespeler te passen. Zaharescu heeft problemen om de bal te vangen. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnciuFamily 92%, FC.BMW-ul HUSI 8%.
OnciuFamily - FC.BMW-ul HUSI 0:23