Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.BMW-ul HUSI F.C. Dinamo Rex
Alexia 2 Tactiek Powerful
50% Balbezit 50%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 2
62.7 gemiddelde waardering 47
uitstekend Schieten redelijk
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chýlek verovert de bal door een tackle van achteren. Chýlek geeft de bal voor. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh passt de bal zonder na te denken. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mejremić is nu in balbezit. Mejremić met een sublieme pass. Varin rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mejremić zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klungelig pakt Sitni de bal. Repuh is nu in balbezit. Repuh speelt de bal door. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Fadda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Szaranowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szaranowicz geeft de bal voor. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Fadda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - F.C. Dinamo Rex 1:0

15e minuut.
Głusejdo rent richting de bal. Chýlek verovert de bal door een tackle van achteren. Chýlek met een sublieme pass. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Sitni speelt de bal door. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero passt de bal in één keer door. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Repuh passt de bal met de wreef. Nəsiboğlu heeft problemen om de bal te vangen. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni is nu in balbezit. Sitni haalt uit met een fantastische trap. Fadda bokst de bal weg.

25e minuut.
Nəsiboğlu kopt de bal weg. Falchero rent richting de bal. Koel begaat een overtreding. Falchero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Repuh wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Repuh rent richting de bal. Sitni rent richting de bal. Sitni met een sublieme pass. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Fadda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sitni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Głusejdo. Sitni raakt geblesseerd tijdens het duel. Repuh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Forcadell krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Tylinski rent richting de bal. Sitni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Głusejdo. Sitni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Repuh komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - F.C. Dinamo Rex 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 32%, F.C. Dinamo Rex 68%.
FC.BMW-ul HUSI - F.C. Dinamo Rex 2:0

52e minuut.
Fabra onderschept slim de pass. Fabra passt de bal in één keer door. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sitni verovert de bal door een tackle van achteren. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - F.C. Dinamo Rex 3:0

61e minuut.
Sitni passt de bal zonder na te denken. Forcadell is nu in balbezit. Koel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Forcadell raakt geblesseerd tijdens het duel. Falchero neemt de penalty, wat een uithaal! Fadda bokst de bal weg.

65e minuut.
Repuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitni rent richting de bal. Sitni passt de bal in één keer door. Falchero rent richting de bal. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Koel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitni rent richting de bal. Sitni met een sublieme pass. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pasiak kopt de bal weg. Forcadell is nu in balbezit. Tylinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell onderschept slim de pass. Forcadell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni met een sublieme pass. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chýlek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mejremić met een snelle inworp. Varin rent richting de bal. Varin schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Repuh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sitni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitni passt de bal zonder na te denken. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - F.C. Dinamo Rex 4:0

82e minuut.
Varin rent richting de bal. Fabra verovert de bal door een tackle van achteren. Fabra geeft een lange en hoge pass. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel. Fadda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Repuh probeert de bal met de borst te controleren. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ... Fadda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - F.C. Dinamo Rex 5:0

89e minuut.
Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo begaat een overtreding. Sitni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Repuh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Forcadell maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 27%, F.C. Dinamo Rex 73%.
FC.BMW-ul HUSI - F.C. Dinamo Rex 5:0