Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vai De Ea fc salsa
incercamSiNoi Tactiek 11
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
31.6 gemiddelde waardering 40.1
matig Schieten zeer goed
slecht Passen zwak
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vinereanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burlacu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vinereanu kopt de bal weg. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros passt de bal met de wreef. Porsborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsborg geeft de bal voor. Târlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Keresztély bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély passt de bal zonder na te denken. Stere geeft een hoge lob. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Burlacu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colţan komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Żmuda niet meer kan verder spelen. Mavrocordat komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ballesteros kopt de bal weg. Klungelig pakt Padín de bal. Keresztély geeft de bal voor. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - fc salsa 0:1

37e minuut.
Vinereanu passt de bal in één keer door. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros is nu in balbezit. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Balázsy verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes rent richting de bal. Inworp. Stere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selymes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Keresztély bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély geeft een lange en hoge pass. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. Mavrocordat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - fc salsa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vai De Ea 55%, fc salsa 45%.
FC Vai De Ea - fc salsa 0:2

47e minuut.
Trésor rent richting de bal. Trésor geeft de bal voor. Keresztély kopt de bal weg. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ... Mavrocordat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Jackels geeft de bal voor. Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Selymes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stere wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Porsborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere verovert de bal door een tackle van achteren. Stere met een sublieme pass. Selymes rent richting de bal. Selymes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma geeft de bal voor. Daar is Jackels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stere is nu in balbezit. Stere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Balázsy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stere met de inworp. Keresztély geeft de bal voor. Vinereanu is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Colţan zal de hoekschop nemen. Selymes springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - fc salsa 0:3

75e minuut.
Leca onderschept slim de pass. Leca geeft de bal voor. Selymes rent richting de bal. Selymes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - fc salsa 0:4

77e minuut.
Colţan heeft problemen om de bal te vangen. Colţan passt de bal met de wreef. Keresztély speelt de bal door. Selymes is nu in balbezit. Selymes schiet op doel. Mavrocordat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Predojević heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Balıkçı stond buitenspel. Kereš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - fc salsa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vai De Ea 67%, fc salsa 33%.
FC Vai De Ea - fc salsa 0:5