Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Praetoria AFC Viitorul
Normal Tactiek AFCViitorul
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 37.8
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Strzyga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bârzanu de bal. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi schiet op doel. Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz draait met de bal, schiet en ... Ilieş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - AFC Viitorul 0:1

4e minuut.
Sielicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Bârzanu de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacNab geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frycz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Guţu geeft een hoge lob. Bucătaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Guţu de bal. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bucătaru geeft de bal voor. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki speelt de bal door. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sielicki verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sârbu. Sielicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Strzyga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frycz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tilea is nu in balbezit. Bucătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz is nu in balbezit. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bucătaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacNab bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNab geeft een lange en hoge pass. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ioaniţescu geeft een lange en hoge pass. Bucătaru kopt de bal weg. Daar is Tilea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Strzyga met een sublieme pass. MacNab probeert naar een medespeler te passen. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi schiet op doel. Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - AFC Viitorul 0:2

36e minuut.
Strzyga speelt de bal door. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Visegrádi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - AFC Viitorul 0:3

37e minuut.
Iscru heeft problemen om de bal te vangen. Visegrádi is nu in balbezit. Sârbu rent richting de bal. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Brycht verovert de bal door een tackle van achteren. Brycht geeft een hoge lob. Daar is Sielicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Visegrádi speelt de bal door. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bârzanu de bal onder controle te krijgen. Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - AFC Viitorul 0:4

41e minuut.
Iscru probeert naar een medespeler te passen. Guţu rent richting de bal. Visegrádi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guţu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guţu kan niet meer verder spelen. Funar komt het veld opgelopen.

43e minuut.
MacNab geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilieş speelt de bal door. Bozody kopt de bal weg. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praetoria 79%, AFC Viitorul 21%.
Praetoria - AFC Viitorul 0:4

46e minuut.
Sielicki speelt de bal door. Strzyga is nu in balbezit. Strzyga passt de bal met de wreef. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Strzyga met een sublieme pass. Funar speelt de bal door. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - AFC Viitorul 0:5

60e minuut.
Visegrádi geeft de bal voor. Strzyga rent richting de bal. Strzyga geeft een lange en hoge pass. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi schiet op doel. Ilieş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - AFC Viitorul 0:6

65e minuut.
Tilea verovert de bal door een tackle van achteren. Tilea speelt de bal door. Visegrádi rent richting de bal. Sielicki rent richting de bal. Sielicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - AFC Viitorul 0:7

72e minuut.
Strzyga geeft een hoge lob. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi passt de bal in één keer door. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sielicki rent richting de bal. Sielicki draait met de bal, schiet en ... Ilieş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - AFC Viitorul 0:8

77e minuut.
Iscru passt de bal in één keer door. MacNab is nu in balbezit. MacNab probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Visegrádi de bal. Visegrádi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Codrea met een snelle inworp. Tilea kan de bal niet met de borst controleren. Strzyga speelt de bal door. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Funar probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strzyga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praetoria 72%, AFC Viitorul 28%.
Praetoria - AFC Viitorul 0:8