Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Viitorul Praetoria
AFCViitorul Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 18.8
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kloskowski onderschept slim de pass. Kloskowski geeft een hoge lob. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Sârbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appino is nu in balbezit. Appino probeert naar een medespeler te passen. Sielicki rent richting de bal. Sielicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - Praetoria 1:0

9e minuut.
Codrea met de inworp. Sârbu rent richting de bal. Sârbu speelt de bal door. Tilea is nu in balbezit. Tilea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Frunda rent richting de bal. Algreen onderschept slim de pass. Algreen geeft een hoge lob. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi schiet op doel. Ilieş bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Ioaniţescu rent richting de bal. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Appino met een sublieme pass. Sielicki rent richting de bal. Sielicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - Praetoria 2:0

23e minuut.
MacNab is nu in balbezit. MacNab probeert naar een medespeler te passen. Sielicki rent richting de bal. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel. Ilieş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - Praetoria 3:0

25e minuut.
MacNab rent richting de bal. MacNab passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sielicki de bal. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Appino onderschept slim de pass. Appino geeft een lange en hoge pass. Sielicki kopt de bal weg. Frycz kan de bal niet met de borst controleren. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Ilieş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Appino verovert de bal door een tackle van achteren. Appino speelt de bal door. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - Praetoria 4:0

37e minuut.
Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNab verovert de bal door een tackle van achteren. MacNab met een sublieme pass. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel. De bal raakt de paal. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap. Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - Praetoria 5:0

40e minuut.
Mărgăritescu geeft een hoge lob. Visegrádi rent richting de bal. Sielicki rent richting de bal. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi schiet op doel. Ilieş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Appino geeft een hoge lob. Frycz is nu in balbezit. Tilea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tilea krijgt een gele kaart. Frycz raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sielicki neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - Praetoria 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Viitorul 21%, Praetoria 79%.
AFC Viitorul - Praetoria 6:0

50e minuut.
Kloskowski geeft de bal voor. Frycz kopt de bal weg. Tilea controleert de bal met de borst. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sârbu geeft de bal voor. Appino rent richting de bal. Appino passt de bal zonder na te denken. Sielicki rent richting de bal. Sielicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Appino bereikt de bal nog maar net als eerste. Appino probeert naar een medespeler te passen. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi schiet op doel. Ilieş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - Praetoria 7:0

60e minuut.
Frunda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iscru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz is nu in balbezit. MacNab geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
MacNab met een snelle inworp. Frycz rent richting de bal. Frycz passt de bal zonder na te denken. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ilieş trapt de bal weg van het doel. Appino kopt de bal weg. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki haalt uit met een fantastische trap. Ilieş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - Praetoria 8:0

70e minuut.
Kloskowski onderschept slim de pass. Tilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski geeft een hoge lob. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel. Bârzanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bucătaru geeft een hoge lob. Sârbu rent richting de bal. Appino verovert de bal door een tackle van achteren. Appino geeft een lange en hoge pass. Visegrádi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sielicki is nu in balbezit. Frycz rent richting de bal. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - Praetoria 9:0

88e minuut.
Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sielicki de bal onder controle te krijgen. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Ilieş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - Praetoria 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Viitorul 22%, Praetoria 78%.
AFC Viitorul - Praetoria 10:0