Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: fcmm Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 34453
fc salsa FC.BMW-ul HUSI
11 Tactiek Alexia 2
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
42.1 gemiddelde waardering 61.8
goed Schieten formidabel
matig Passen formidabel
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Repuh verovert de bal door een tackle van achteren. Repuh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nəsiboğlu de bal. Sitni is nu in balbezit. Sitni haalt uit met een fantastische trap. Târlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Chýlek geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu rent richting de bal. Sitni rent richting de bal. Sitni geeft een lange en hoge pass. Falchero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Norma geeft een lange en hoge pass. Selymes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Repuh onderschept slim de pass. Sitni geeft een lange en hoge pass. Falchero kopt de bal weg. Daar is Forcadell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Sitni geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Predojević de bal. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Târlea bokst de bal weg. Kereš heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Târlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - FC.BMW-ul HUSI 0:1

30e minuut.
Fabra geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu kopt de bal weg. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - FC.BMW-ul HUSI 0:2

36e minuut.
Sitni is nu in balbezit. Sitni passt de bal zonder na te denken. Forcadell rent richting de bal. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - FC.BMW-ul HUSI 0:3

39e minuut.
Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kereš de bal. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Târlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Repuh rent richting de bal. Repuh passt de bal met de wreef. Sitni geeft een hoge lob. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nəsiboğlu kopt de bal weg. Kereš rent richting de bal. Kereš geeft een hoge lob. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Târlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 72%, FC.BMW-ul HUSI 28%.
fc salsa - FC.BMW-ul HUSI 0:3

46e minuut.
Mchedlidze rent richting de bal. Mchedlidze geeft een lange en hoge pass. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Târlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - FC.BMW-ul HUSI 0:4

48e minuut.
Forcadell rent richting de bal. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Keresztély met een sublieme pass. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Predojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Târlea bokst de bal weg.

52e minuut.
Sitni rent richting de bal. Sitni geeft een lange en hoge pass. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ... Târlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - FC.BMW-ul HUSI 0:5

52e minuut.
Daar is Vinereanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falchero. Vinereanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Predojević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szaranowicz geeft de bal voor. Repuh rent richting de bal. Repuh haalt uit met een fantastische trap. Târlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

57e minuut.
Repuh speelt de bal door. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni passt de bal in één keer door. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Palicskó met een sublieme pass. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh haalt uit met een fantastische trap. Târlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - FC.BMW-ul HUSI 0:6

65e minuut.
Sitni passt de bal zonder na te denken. Repuh geeft de bal voor. Kereš kopt de bal weg. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Târlea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - FC.BMW-ul HUSI 0:7

67e minuut.
Sitni rent richting de bal. Sitni geeft een lange en hoge pass. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero schiet op doel. Târlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - FC.BMW-ul HUSI 0:8

74e minuut.
Sitni passt de bal met de wreef. Falchero is nu in balbezit. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Târlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sitni met een sublieme pass. Falchero is nu in balbezit. Padín is nu in balbezit. Falchero onderschept slim de pass. Falchero schiet op doel. Târlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Repuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitni speelt de bal door. Repuh is nu in balbezit. Repuh geeft een hoge lob. Falchero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni passt de bal in één keer door. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met een snelle inworp. Sitni geeft een lange en hoge pass. Falchero krijgt zijn hoofd ertegen. Târlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - FC.BMW-ul HUSI 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 81%, FC.BMW-ul HUSI 19%.
fc salsa - FC.BMW-ul HUSI 0:9