Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: Dumi Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
F.C. Dinamo Rex FC Vai De Ea
Powerful Tactiek incercamSiNoi
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 29.8
solide Schieten matig
solide Passen slecht
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Folea probeert naar een medespeler te passen. Głusejdo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Randa. Randa krijgt een gele kaart. Głusejdo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Głusejdo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abazov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Balázsy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejremić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abazov is nu in balbezit. Abazov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - FC Vai De Ea 1:0

25e minuut.
Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea passt de bal in één keer door. Mejremić probeert naar een medespeler te passen. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vettori met een sublieme pass. Iennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iennaro passt de bal zonder na te denken. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Porsborg speelt de bal door. Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Randa is nu in balbezit. Vettori onderschept slim de pass. Vettori schiet op doel. Mavrocordat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo Rex 38%, FC Vai De Ea 62%.
F.C. Dinamo Rex - FC Vai De Ea 1:0

48e minuut.
Inworp. Mejremić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov onderschept slim de pass. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - FC Vai De Ea 2:0

50e minuut.
Mejremić passt de bal in één keer door. Abazov rent richting de bal. Vulpescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vulpescu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Iennaro probeert naar een medespeler te passen. Mejremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejremić passt de bal in één keer door. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - FC Vai De Ea 3:0

70e minuut.
Folea probeert naar een medespeler te passen. Głusejdo met een sublieme pass. Jackels rent richting de bal. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Głusejdo geeft een hoge lob. Daar is Vulpescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov is nu in balbezit. Abazov schiet op doel. Mavrocordat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - FC Vai De Ea 4:0

80e minuut.
Tylinski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkçı haalt uit met een fantastische trap. Fadda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo Rex 38%, FC Vai De Ea 62%.
F.C. Dinamo Rex - FC Vai De Ea 4:0