Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vai De Ea F.C. Dinamo Rex
incercamSiNoi Tactiek Powerful
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 48.8
matig Schieten solide
waardeloos Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Jackels met een sublieme pass. Vulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpescu met een sublieme pass. Vettori rent richting de bal. Vettori draait met de bal, schiet en ... Żmuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Głusejdo is nu in balbezit. Borg is nu in balbezit. Głusejdo verovert de bal door een tackle van achteren. Głusejdo geeft de bal voor. Abazov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pasiak passt de bal zonder na te denken. Mejremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejremić probeert naar een medespeler te passen. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mejremić geeft de bal voor. Balázsy verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Głusejdo neemt de hoekschop. Vettori krijgt zijn hoofd ertegen. Żmuda bokst de bal weg. Balıkçı heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - F.C. Dinamo Rex 0:1

21e minuut.
Mejremić geeft de bal voor. Klungelig pakt Jackels de bal. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - F.C. Dinamo Rex 0:2

25e minuut.
Vettori geeft een lange en hoge pass. Mejremić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abazov de bal. Mejremić rent richting de bal. Mejremić schiet op doel. Żmuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - F.C. Dinamo Rex 0:3

37e minuut.
Mejremić rent richting de bal. Mejremić probeert naar een medespeler te passen. Abazov is nu in balbezit. Abazov haalt uit met een fantastische trap. Żmuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - F.C. Dinamo Rex 0:4

39e minuut.
Eviren is nu in balbezit. Eviren geeft de bal voor. Daar is Randa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov rent richting de bal. Abazov schiet op doel. Żmuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vai De Ea 76%, F.C. Dinamo Rex 24%.
FC Vai De Ea - F.C. Dinamo Rex 0:4

48e minuut.
Kłomski kopt de bal weg. Daar is Vulpescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpescu passt de bal met de wreef. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - F.C. Dinamo Rex 1:4

49e minuut.
Klungelig pakt Folea de bal. Kłomski rent richting de bal. Folea maakt een afschuwelijke overtreding. Folea krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kłomski verovert de bal door een tackle van achteren. Folea verovert de bal door een tackle van achteren. Folea passt de bal in één keer door. Abazov rent richting de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ... Żmuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - F.C. Dinamo Rex 1:5

75e minuut.
Mejremić heeft problemen om de bal te vangen. Mejremić passt de bal met de wreef. Borg rent richting de bal. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Głusejdo kopt de bal weg. Daar is Borg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vettori rent richting de bal. Abazov rent richting de bal. Abazov schiet op doel. Żmuda bokst de bal weg.

79e minuut.
Balıkçı is nu in balbezit. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori passt de bal in één keer door. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vai De Ea 66%, F.C. Dinamo Rex 34%.
FC Vai De Ea - F.C. Dinamo Rex 1:5