Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Praetoria Piatra Arsa
Normal Tactiek tiki-taka
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Ulmanu is nu in balbezit. Ulmanu passt de bal met de wreef. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă draait met de bal, schiet en ... Ilieş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - Piatra Arsa 0:1

10e minuut.
Chiţul kopt de bal weg. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu probeert naar een medespeler te passen. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Codrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulmanu is nu in balbezit. Iscru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulmanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Ilieş trapt de bal weg van het doel. Iscru kopt de bal weg. Klungelig pakt Vraciu de bal. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nopcea passt de bal met de wreef. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa probeert naar een medespeler te passen. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă draait met de bal, schiet en ... Ilieş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - Piatra Arsa 0:2

31e minuut.
Iscru rent richting de bal. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase geeft een hoge lob. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulmanu. Iscru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Iscru kan niet meer verder spelen. Raţă komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar rent richting de bal. Funar geeft een lange en hoge pass. Daar is Nicoliţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicoliţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praetoria 59%, Piatra Arsa 41%.
Praetoria - Piatra Arsa 0:2

46e minuut.
Nicoliţă probeert naar een medespeler te passen. Hoksa is nu in balbezit. Nicoliţă rent richting de bal. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nopcea probeert naar een medespeler te passen. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă geeft de bal voor. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - Piatra Arsa 0:3

67e minuut.
Sandu passt de bal in één keer door. Funar rent richting de bal. Nopcea geeft een hoge lob. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa draait met de bal, schiet en ... Ilieş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Basarabeanu passt de bal met de wreef. Nopcea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lăpuşte. Lăpuşte krijgt een gele kaart. Nopcea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Funar met een snel genomen vrije trap. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa haalt uit met een fantastische trap. Ilieş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - Piatra Arsa 0:4

83e minuut.
Daar is Mirancea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulmanu is nu in balbezit. Ulmanu passt de bal zonder na te denken. Hoksa rent richting de bal. Hoksa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Basarabeanu geeft een hoge lob. Lăpuşte kopt de bal weg. Tilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praetoria 57%, Piatra Arsa 43%.
Praetoria - Piatra Arsa 0:4