Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Viitorul OnciuFamily
AFCViitorul Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 18.9
solide Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Neculau geeft een lange en hoge pass. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für geeft een hoge lob. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 1:0

7e minuut.
Cornel is nu in balbezit. Bucătaru onderschept slim de pass. Bucătaru passt de bal zonder na te denken. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 2:0

13e minuut.
Sielicki is nu in balbezit. Sielicki geeft een hoge lob. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 3:0

14e minuut.
Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel is nu in balbezit. Visegrádi onderschept slim de pass. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
MacNab probeert de bal met de borst te controleren. MacNab probeert naar een medespeler te passen. Pantea heeft problemen om de bal te vangen. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacNab zal de hoekschop nemen. Sielicki heeft problemen om de bal te vangen. Sielicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 4:0

22e minuut.
Zaharescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Udişteanu de bal. Udişteanu passt de bal in één keer door. Daar is Frycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Tomoşoiu met een harde bal richting middenveld. Für kopt de bal weg. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki schiet op doel. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bucătaru probeert naar een medespeler te passen. MacNab is nu in balbezit. MacNab geeft een hoge lob. Sielicki rent richting de bal. Sielicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Für passt de bal in één keer door. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi is nu in balbezit. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 5:0

39e minuut.
Pantea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Für met een snelle inworp. Sielicki rent richting de bal. Sielicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 6:0

43e minuut.
Dalan geeft een hoge lob. Sielicki kopt de bal weg. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi schiet op doel. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 7:0

44e minuut.
Anghelini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zaharescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Viitorul 15%, OnciuFamily 85%.
AFC Viitorul - OnciuFamily 7:0

50e minuut.
Frycz rent richting de bal. Frycz geeft een hoge lob. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dobrotă de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bucătaru passt de bal met de wreef. MacNab met een sublieme pass. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 8:0

56e minuut.
Dobrotă rent richting de bal. Visegrádi verovert de bal door een tackle van achteren. Visegrádi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Neculau de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 9:0

60e minuut.
MacNab onderschept slim de pass. MacNab passt de bal met de wreef. Frycz rent richting de bal. Frycz draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 10:0

67e minuut.
Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki probeert naar een medespeler te passen. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 11:0

69e minuut.
Bozody onderschept slim de pass. Für speelt de bal door. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 12:0

71e minuut.
MacNab passt de bal zonder na te denken. Daar is Für, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Für geeft een hoge lob. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 13:0

72e minuut.
Anghelini heeft problemen om de bal te vangen. Sielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Visegrádi rent richting de bal. Sielicki rent richting de bal. Sielicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 14:0

76e minuut.
Dobrotă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaharescu is nu in balbezit. Bucătaru onderschept slim de pass. Bucătaru geeft een lange en hoge pass. Für geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Für rent richting de bal. Für probeert naar een medespeler te passen. Sielicki rent richting de bal. Sielicki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 15:0

82e minuut.
MacNab bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNab geeft de bal voor. Visegrádi probeert de bal met de borst te controleren. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Frycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz schiet op doel. Berbecel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 16:0

86e minuut.
Bucătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Bucătaru geeft een hoge lob. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 17:0

89e minuut.
Sielicki is nu in balbezit. Sielicki passt de bal met de wreef. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - OnciuFamily 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Viitorul 17%, OnciuFamily 83%.
AFC Viitorul - OnciuFamily 18:0