Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnciuFamily AFC Viitorul
Normal Tactiek AFCViitorul
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 39
matig Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


6e minuut.
Zaharescu rent richting de bal. Algreen verovert de bal door een tackle van achteren. Mărgăritescu rent richting de bal. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dobrotă is nu in balbezit. Appino onderschept slim de pass. Appino probeert naar een medespeler te passen. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:1

18e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau passt de bal met de wreef. Frycz kan de bal niet met de borst controleren. Frycz draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Neculau trapt de bal weg van het doel. Udişteanu kopt de bal weg. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:2

21e minuut.
Udişteanu passt de bal met de wreef. Zaharescu is nu in balbezit. Zaharescu passt de bal in één keer door. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:3

32e minuut.
MacNab heeft problemen om de bal te vangen. MacNab passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sielicki de bal. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
MacNab probeert naar een medespeler te passen. Frycz heeft problemen om de bal te vangen. Frycz met een sublieme pass. Sielicki rent richting de bal. Sielicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:4

34e minuut.
Anghelini met een sublieme pass. Klungelig pakt Zaharescu de bal. Cornel is nu in balbezit. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnciuFamily 64%, AFC Viitorul 36%.
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:4

48e minuut.
MacNab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski speelt de bal door. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kloskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kloskowski met een sublieme pass. Berbecel speelt de bal door. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Visegrádi passt de bal met de wreef. Sielicki rent richting de bal. Neculau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sielicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sielicki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:5

58e minuut.
MacNab speelt de bal door. Frycz is nu in balbezit. Frycz passt de bal zonder na te denken. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:6

65e minuut.
Folea is nu in balbezit. Folea passt de bal met de wreef. Kloskowski is nu in balbezit. Zaharescu onderschept slim de pass. Zaharescu haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský bokst de bal weg.

69e minuut.
Sielicki is nu in balbezit. Sielicki passt de bal zonder na te denken. MacNab speelt de bal door. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kloskowski rent richting de bal. Appino geeft een lange en hoge pass. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Neculau heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:7

72e minuut.
MacNab bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNab passt de bal zonder na te denken. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:8

77e minuut.
MacNab onderschept slim de pass. MacNab geeft de bal voor. Frycz kopt de bal weg. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:9

81e minuut.
Algreen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Appino bereikt de bal nog maar net als eerste. Appino passt de bal met de wreef. Sielicki rent richting de bal. Sielicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:10

83e minuut.
Appino rent richting de bal. Appino geeft een hoge lob. Daar is Berbecel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu bokst de bal weg. Berbecel rent richting de bal. Sielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sielicki schiet op doel. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:11

84e minuut.
Zaharescu probeert naar een medespeler te passen. Anghelini heeft problemen om de bal te vangen. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sielicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:12

90e minuut.
Neculau rent richting de bal. Sielicki is nu in balbezit. Frycz is nu in balbezit. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnciuFamily 81%, AFC Viitorul 19%.
OnciuFamily - AFC Viitorul 0:12