Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.BMW-ul HUSI AFC Viitorul
Alexia 2 Tactiek AFCViitorul
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 3
63 gemiddelde waardering 39.2
formidabel Schieten redelijk
formidabel Passen matig
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Repuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitni probeert naar een medespeler te passen. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Forcadell rent richting de bal. Forcadell schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Sitni heeft problemen om de bal te vangen. Sitni passt de bal zonder na te denken. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 1:0

22e minuut.
Sitni verovert de bal door een tackle van achteren. Sitni geeft de bal voor. Falchero kopt de bal weg. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Sitni is nu in balbezit. Sitni passt de bal zonder na te denken. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel. Lázeňský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 2:0

26e minuut.
Falchero onderschept slim de pass. Bozody rent richting de bal. Nəsiboğlu onderschept slim de pass. Nəsiboğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 3:0

29e minuut.
Klungelig pakt Palicskó de bal. Visegrádi is nu in balbezit. Chýlek begaat een overtreding. Chýlek krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Repuh verovert de bal door een tackle van achteren. Repuh met een sublieme pass. Sitni speelt de bal door. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ... Lázeňský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 4:0

35e minuut.
Nəsiboğlu passt de bal zonder na te denken. Sitni met een sublieme pass. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell onderschept slim de pass. Forcadell schiet op doel. Lázeňský bokst de bal weg. Klungelig pakt Dalan de bal. Algreen bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero onderschept slim de pass. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ... Lázeňský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Palicskó geeft de bal voor. Forcadell kopt de bal weg. Klungelig pakt Bozody de bal. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szaranowicz rent richting de bal. Szaranowicz geeft de bal voor. Bucătaru heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell rent richting de bal. Forcadell schiet op doel. Lázeňský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Sitni speelt de bal door. Klungelig pakt Repuh de bal. Repuh passt de bal zonder na te denken. Forcadell rent richting de bal. Forcadell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Lázeňský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 24%, AFC Viitorul 76%.
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 5:0

52e minuut.
Algreen bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh onderschept slim de pass. Repuh geeft een hoge lob. Falchero rent richting de bal. Falchero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dalan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitni geeft een hoge lob. Nəsiboğlu springt en kopt de bal. Lázeňský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Für passt de bal zonder na te denken. MacNab is nu in balbezit. Repuh begaat een overtreding. Repuh krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni rent richting de bal. Sitni passt de bal met de wreef. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sitni kopt de bal weg. Repuh rent richting de bal. Repuh met een sublieme pass. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Lázeňský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Dalan kan de bal niet met de borst controleren. Dalan verovert de bal door een tackle van achteren. Forcadell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Falchero de bal. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 6:0

66e minuut.
MacNab passt de bal in één keer door. Palicskó geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 7:0

77e minuut.
Repuh rent richting de bal. Sitni rent richting de bal. Sitni passt de bal zonder na te denken. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel. Lázeňský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sitni geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 8:0

78e minuut.
Falchero verovert de bal door een tackle van achteren. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi maakt een afschuwelijke overtreding. Visegrádi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh passt de bal met de wreef. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Repuh heeft problemen om de bal te vangen. Repuh geeft een hoge lob. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel. Lázeňský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Falchero is nu in balbezit. Falchero schiet op doel. Lázeňský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 9:0

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sitni neemt de hoekschop. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bucătaru de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 10:0

88e minuut.
Inworp. Repuh met de inworp. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft de bal voor. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nəsiboğlu kopt de bal weg. Mărgăritescu heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 15%, AFC Viitorul 85%.
FC.BMW-ul HUSI - AFC Viitorul 11:0