Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Viitorul FC.BMW-ul HUSI
AFCViitorul Tactiek Alexia 2
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 53
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
39.6 gemiddelde waardering 56.2
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Algreen is nu in balbezit. Repuh verovert de bal door een tackle van achteren. Repuh geeft een lange en hoge pass. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Lázeňský bokst de bal weg.

2e minuut.
Sitni passt de bal zonder na te denken. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Falchero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falchero neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lázeňský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:1

4e minuut.
Repuh met een sublieme pass. Sitni rent richting de bal. Sitni passt de bal met de wreef. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bozody onderschept slim de pass. Sitni verovert de bal door een tackle van achteren. Sitni passt de bal met de wreef. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:2

7e minuut.
Bucătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Repuh rent richting de bal. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sitni neemt de hoekschop. Forcadell springt en kopt de bal. Lázeňský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bozody speelt de bal door. Sitni geeft een lange en hoge pass. Falchero kopt de bal weg. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:3

10e minuut.
Sitni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bucătaru. Sitni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Repuh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Forcadell springt en kopt de bal. Lázeňský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:4

14e minuut.
Sitni geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Algreen de bal onder controle te krijgen. Mărgăritescu is nu in balbezit. Forcadell onderschept slim de pass. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sitni zal de hoekschop nemen. Forcadell kopt de bal weg. Falchero is nu in balbezit. Falchero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:5

17e minuut.
Bozody onderschept slim de pass. Repuh onderschept slim de pass. Repuh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nəsiboğlu de bal. Nəsiboğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Szaranowicz onderschept slim de pass. Fabra speelt de bal door. Mchedlidze geeft een lange en hoge pass. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mchedlidze bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNab begaat een overtreding. Mchedlidze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Repuh met een snel genomen vrije trap. Nəsiboğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:6

26e minuut.
Sitni is nu in balbezit. Sitni speelt de bal door. Forcadell heeft problemen om de bal te vangen. Falchero rent richting de bal. Falchero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Falchero is nu in balbezit. Nəsiboğlu rent richting de bal. Bozody onderschept slim de pass. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:7

30e minuut.
Sitni onderschept slim de pass. Repuh met een sublieme pass. Falchero is nu in balbezit. Falchero schiet op doel. Lázeňský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:8

32e minuut.
Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met een snelle inworp. Sitni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Repuh geeft de bal voor. Nəsiboğlu kopt de bal weg. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ... Lázeňský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:9

34e minuut.
Repuh is nu in balbezit. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni passt de bal zonder na te denken. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Repuh rent richting de bal. Repuh geeft de bal voor. Forcadell rent richting de bal. Forcadell geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:10

39e minuut.
Nəsiboğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsiboğlu passt de bal in één keer door. Falchero probeert de bal met de borst te controleren. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Forcadell krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Bucătaru de bal onder controle te krijgen. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ... Bozody onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNab begaat een overtreding. Forcadell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Repuh komt bij de bal en schiet. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Lázeňský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Viitorul 82%, FC.BMW-ul HUSI 18%.
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:11

48e minuut.
Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft een hoge lob. Repuh rent richting de bal. Repuh geeft de bal voor. Nəsiboğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Sitni passt de bal met de wreef. Daar is Nəsiboğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozody legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bozody krijgt een gele kaart. Nəsiboğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falchero zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:12

50e minuut.
Repuh is nu in balbezit. Forcadell is nu in balbezit. Repuh speelt de bal door. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Sitni heeft problemen om de bal te vangen. Sitni geeft de bal voor. Falchero kopt de bal weg. Falchero is nu in balbezit. Falchero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:13

59e minuut.
Sitni is nu in balbezit. Sitni geeft de bal voor. Daar is Algreen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:14

60e minuut.
Palicskó probeert naar een medespeler te passen. Pipek is nu in balbezit. Repuh onderschept slim de pass. Repuh geeft de bal voor. Falchero is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Repuh passt de bal in één keer door. Sitni rent richting de bal. Sitni passt de bal in één keer door. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sitni zal de hoekschop nemen. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:15

67e minuut.
Lázeňský trapt de bal weg van het doel. Repuh kopt de bal weg. Klungelig pakt Sitni de bal. Sitni geeft een hoge lob. Falchero springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni rent richting de bal. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Falchero de bal. Falchero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sitni rent richting de bal. Sitni passt de bal met de wreef. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:16

75e minuut.
Algreen is nu in balbezit. Algreen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitni geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Repuh onderschept slim de pass. Repuh geeft een lange en hoge pass. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:17

79e minuut.
Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh rent richting de bal. Repuh passt de bal zonder na te denken. Sitni rent richting de bal. Sitni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:18

80e minuut.
Repuh probeert naar een medespeler te passen. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Forcadell de bal. Forcadell schiet op doel. Lázeňský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mărgăritescu heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sitni zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Repuh heeft problemen om de bal te vangen. Sitni rent richting de bal. Sitni speelt de bal door. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:19

87e minuut.
Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh passt de bal in één keer door. Sitni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Repuh is nu in balbezit. Repuh passt de bal met de wreef. Falchero rent richting de bal. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh met een snelle inworp. Sitni geeft de bal voor. Falchero maakt een snoekduik en kopt de bal. Lázeňský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Viitorul 85%, FC.BMW-ul HUSI 15%.
AFC Viitorul - FC.BMW-ul HUSI 0:20