Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vai De Ea Piatra Arsa
incercamSiNoi Tactiek tiki-taka
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
32.6 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten adequate
poor Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Năstase passt de bal met de wreef. Ballesteros geeft een hoge lob. Wojtaszek rent richting de bal. Wojtaszek haalt uit met een fantastische trap. Berlea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vai De Ea - Piatra Arsa 1:0

3e minuut.
Porsborg probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszek rent richting de bal. Nopcea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nopcea krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. Ulmanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmanu passt de bal in één keer door. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Porsborg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mavrocordat komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Pistrui geeft een lange en hoge pass. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros met een sublieme pass. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Năstase rent richting de bal. Balıkçı onderschept slim de pass. Balıkçı geeft een hoge lob. Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu passt de bal met de wreef. Balıkçı rent richting de bal. Pistrui onderschept slim de pass. Dumitrescu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ulmanu rent richting de bal. Sandu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ballesteros. Ballesteros krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vai De Ea 45%, Piatra Arsa 55%.
FC Vai De Ea - Piatra Arsa 1:0

53e minuut.
Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Wojtaszek heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ballesteros kopt de bal weg. Vulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă maakt een afschuwelijke overtreding. Nicoliţă krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Dumitrescu controleert de bal met de borst. Nopcea probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu onderschept slim de pass. Sandu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vai De Ea 48%, Piatra Arsa 52%.
FC Vai De Ea - Piatra Arsa 1:0