Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Praetoria F.C. Dinamo Rex
Normal Tactiek Powerful
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 40
8 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 44.8
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejremić met een snelle inworp. Folea probeert naar een medespeler te passen. Vettori rent richting de bal. Vettori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - F.C. Dinamo Rex 0:1

7e minuut.
Folea kopt de bal weg. Vettori is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guţu. Vettori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Folea wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vettori rent richting de bal. Vettori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - F.C. Dinamo Rex 0:2

9e minuut.
Iennaro heeft problemen om de bal te vangen. Iennaro passt de bal met de wreef. Mejremić rent richting de bal. Mejremić geeft een lange en hoge pass. Vettori maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Iennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iennaro geeft een hoge lob. Tilea heeft problemen om de bal te vangen. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Folea is nu in balbezit. Folea passt de bal zonder na te denken. Głusejdo speelt de bal door. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - F.C. Dinamo Rex 0:3

18e minuut.
Iscru met een sublieme pass. Klungelig pakt Frunda de bal. Abazov is nu in balbezit. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Iennaro kopt de bal weg. Daar is Ioaniţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov rent richting de bal. Abazov haalt uit met een fantastische trap. Ilieş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - F.C. Dinamo Rex 0:4

22e minuut.
Folea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vettori de bal. Vettori passt de bal met de wreef. Abazov rent richting de bal. Abazov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mejremić probeert naar een medespeler te passen. Iscru is nu in balbezit. Folea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Folea krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mejremić met een sublieme pass. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov met een sublieme pass. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - F.C. Dinamo Rex 0:5

31e minuut.
Folea is nu in balbezit. Iscru begaat een overtreding. Folea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Folea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Vettori de bal. Vettori probeert naar een medespeler te passen. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov draait met de bal, schiet en ... Ilieş bokst de bal weg.

34e minuut.
Tylinski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frunda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tylinski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Folea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vettori rent richting de bal. Vettori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Basarabeanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Głusejdo met een snelle inworp. Klungelig pakt Folea de bal. Folea probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Abazov rent richting de bal. Sârbu rent richting de bal. Abazov begaat een overtreding. Sârbu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Daar is Folea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folea speelt de bal door. Mejremić rent richting de bal. Mejremić geeft een lange en hoge pass. Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - F.C. Dinamo Rex 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praetoria 82%, F.C. Dinamo Rex 18%.
Praetoria - F.C. Dinamo Rex 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Tilea de bal. Abazov rent richting de bal. Abazov met een sublieme pass. Vettori rent richting de bal. Vettori schiet op doel. Ilieş bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mejremić probeert naar een medespeler te passen. Vettori is nu in balbezit. Vettori speelt de bal door. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte begaat een overtreding. Folea raakt geblesseerd tijdens het duel. Folea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abazov rent richting de bal. Abazov schiet op doel. Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - F.C. Dinamo Rex 0:7

56e minuut.
Vettori speelt de bal door. Abazov is nu in balbezit. Abazov geeft een lange en hoge pass. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Folea passt de bal in één keer door. Vettori is nu in balbezit. Vettori passt de bal met de wreef. Abazov is nu in balbezit. Abazov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Głusejdo met een sublieme pass. Vettori rent richting de bal. Vettori passt de bal met de wreef. Abazov heeft problemen om de bal te vangen. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - F.C. Dinamo Rex 0:8

75e minuut.
Frunda rent richting de bal. Abazov is nu in balbezit. Mejremić is nu in balbezit. Mejremić geeft een hoge lob. Vettori maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bârzanu geeft de bal voor. Inworp. Głusejdo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vettori is nu in balbezit. Vettori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Inworp. Głusejdo met een snelle inworp. Vettori geeft een lange en hoge pass. Mejremić rent richting de bal. Mejremić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Guţu probeert de bal aan de voet te houden. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Basarabeanu ... Strafschop! Basarabeanu krijgt een gele kaart. Vettori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vettori legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Daar is Vettori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov is nu in balbezit. Vettori rent richting de bal. Abazov rent richting de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ... Paal! Ilieş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praetoria 87%, F.C. Dinamo Rex 13%.
Praetoria - F.C. Dinamo Rex 0:8