Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnciuFamily fc salsa
Normal Tactiek 11
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 36.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu geeft de bal voor. Daar is Leca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tomoşoiu trapt de bal weg. Stere kopt de bal weg. Pantea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Berbecel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stere met een snelle inworp. Keresztély rent richting de bal. Keresztély geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:1

7e minuut.
Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes is nu in balbezit. Selymes passt de bal zonder na te denken. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Leca rent richting de bal. Leca speelt de bal door. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:2

16e minuut.
Daar is Vinereanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinereanu geeft de bal voor. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:3

19e minuut.
Zaharescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stere is nu in balbezit. Stere probeert naar een medespeler te passen. Selymes rent richting de bal. Selymes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:4

21e minuut.
Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes rent richting de bal. Leca is nu in balbezit. Leca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zaharescu is nu in balbezit. Keresztély verovert de bal door een tackle van achteren. Keresztély geeft de bal voor. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stere onderschept slim de pass. Stere passt de bal in één keer door. Selymes heeft problemen om de bal te vangen. Selymes draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:5

25e minuut.
Cinpoeru geeft een hoge lob. Udişteanu rent richting de bal. Kereš maakt een afschuwelijke overtreding. Kereš krijgt een gele kaart. Udişteanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Udişteanu kan niet meer verder spelen. Găleşanu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Târlea met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Leca de bal. Cornel rent richting de bal. Leca onderschept slim de pass. Leca geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vinereanu probeert naar een medespeler te passen. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca passt de bal zonder na te denken. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Stere geeft de bal voor. Berbecel rent richting de bal. Selymes begaat een overtreding. Selymes krijgt een gele kaart. Berbecel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Burlacu speelt de bal door. Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes rent richting de bal. Selymes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Berbecel kopt de bal weg. Burlacu speelt de bal door. Klungelig pakt Berbecel de bal. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:6

41e minuut.
Tomoşoiu speelt de bal door. Burlacu kopt de bal weg. Cinpoeru is nu in balbezit. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:7

45e minuut.
Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. Neculau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnciuFamily 68%, fc salsa 32%.
OnciuFamily - fc salsa 0:8

49e minuut.
Klungelig pakt Stere de bal. Dobrotă speelt de bal door. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere onderschept slim de pass. Stere geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Klungelig pakt Leca de bal. Leca passt de bal in één keer door. Selymes rent richting de bal. Selymes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:9

54e minuut.
Burlacu passt de bal zonder na te denken. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes heeft problemen om de bal te vangen. Selymes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:10

56e minuut.
Cornel probeert naar een medespeler te passen. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma geeft een hoge lob. Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selymes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:11

59e minuut.
Anghelini is nu in balbezit. Padín onderschept slim de pass. Zaharescu maakt een afschuwelijke overtreding. Zaharescu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Padín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keresztély zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tomoşoiu probeert naar een medespeler te passen. Keresztély kopt de bal weg. Klungelig pakt Selymes de bal. Selymes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:12

62e minuut.
Vinereanu kopt de bal weg. Selymes rent richting de bal. Selymes passt de bal met de wreef. Leca is nu in balbezit. Leca schiet op doel. Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Selymes krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Keresztély met een sublieme pass. Leca is nu in balbezit. Leca met een sublieme pass. Daar is Vinereanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Norma kopt de bal weg. Stere heeft problemen om de bal te vangen. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere onderschept slim de pass. Stere geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu bokst de bal weg.

79e minuut.
Keresztély passt de bal in één keer door. Leca rent richting de bal. Leca speelt de bal door. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:13

83e minuut.
Stere probeert naar een medespeler te passen. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:14

85e minuut.
Stere passt de bal zonder na te denken. Keresztély is nu in balbezit. Keresztély geeft de bal voor. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - fc salsa 0:15

88e minuut.
Keresztély probeert de bal met de borst te controleren. Keresztély probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu bokst de bal weg. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomoşoiu trapt de bal weg van het doel. Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnciuFamily 75%, fc salsa 25%.
OnciuFamily - fc salsa 0:15