Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: fcmm Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15531
fc salsa OnciuFamily
11 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 18.3
solide Schieten matig
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Dobrotă heeft problemen om de bal te vangen. Zaharescu is nu in balbezit. Colţan onderschept slim de pass. Burlacu speelt de bal door. Vinereanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - OnciuFamily 1:0

9e minuut.
Keresztély passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vinereanu de bal. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Klungelig pakt Dobrotă de bal. Stere rent richting de bal. Stere passt de bal in één keer door. Keresztély is nu in balbezit. Keresztély schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Stere verovert de bal door een tackle van achteren. Stere passt de bal in één keer door. Keresztély is nu in balbezit. Daar is Keresztély, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keresztély haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu met een sublieme pass. Leca rent richting de bal. Keresztély rent richting de bal. Keresztély draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klungelig pakt Cinpoeru de bal. Burlacu geeft een hoge lob. Berbecel heeft problemen om de bal te vangen. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stere geeft een hoge lob. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu met een sublieme pass. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Berbecel met een harde bal richting middenveld. Burlacu is nu in balbezit. Cinpoeru speelt de bal door. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cinpoeru kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zaharescu de bal onder controle te krijgen. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keresztély bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Stere probeert naar een medespeler te passen. Keresztély bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Colţan rent richting de bal. Colţan passt de bal met de wreef. Leca met een sublieme pass. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan speelt de bal door. Daar is Vinereanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinereanu draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - OnciuFamily 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 28%, OnciuFamily 72%.
fc salsa - OnciuFamily 2:0

50e minuut.
Leca speelt de bal door. Stere speelt de bal door. Keresztély heeft problemen om de bal te vangen. Keresztély draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - OnciuFamily 3:0

52e minuut.
Berbecel rent richting de bal. Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Leca met een sublieme pass. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - OnciuFamily 4:0

53e minuut.
Stere met een sublieme pass. Leca is nu in balbezit. Leca passt de bal in één keer door. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - OnciuFamily 5:0

58e minuut.
Leca kopt de bal weg. Neculau rent richting de bal. Vinereanu onderschept slim de pass. Keresztély is nu in balbezit. Keresztély schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - OnciuFamily 6:0

66e minuut.
Burlacu kopt de bal weg. Vinereanu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burlacu zal de hoekschop nemen. Keresztély maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - OnciuFamily 7:0

69e minuut.
Cinpoeru speelt de bal door. Stere is nu in balbezit. Stere geeft de bal voor. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - OnciuFamily 8:0

73e minuut.
Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan passt de bal in één keer door. Keresztély bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - OnciuFamily 9:0

76e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Neculau krijgt een gele kaart. Vinereanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomoşoiu speelt de bal door. Stere kopt de bal weg. Keresztély rent richting de bal. Keresztély draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Norma geeft de bal voor. Zaharescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burlacu met een sublieme pass. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu schiet op doel. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Neculau speelt de bal door. Daar is Cinpoeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinpoeru met een sublieme pass. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Leca onderschept slim de pass. Leca met een sublieme pass. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - OnciuFamily 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 24%, OnciuFamily 76%.
fc salsa - OnciuFamily 10:0