Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.BMW-ul HUSI Piatra Arsa
Alexia 2 Tactiek tiki-taka
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 36.7
formidabel Schieten matig
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


6e minuut.
Berlea met een sublieme pass. Sitni geeft een hoge lob. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Piatra Arsa 1:0

9e minuut.
Repuh geeft een hoge lob. Forcadell kopt de bal weg. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Berlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Piatra Arsa 2:0

12e minuut.
Coporan is nu in balbezit. Forcadell verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţul rent richting de bal. Forcadell onderschept slim de pass. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Berlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Repuh geeft een hoge lob. Chiţul kopt de bal weg. Funar rent richting de bal. Forcadell onderschept slim de pass. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Berlea bokst de bal weg.

17e minuut.
Repuh geeft de bal voor. Nəsiboğlu rent richting de bal. Spitz begaat een overtreding. Nəsiboğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Repuh wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Repuh geeft de bal voor. Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sitni rent richting de bal. Sitni geeft de bal voor. Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcadell rent richting de bal. Forcadell schiet op doel. Berlea bokst de bal weg. Spitz heeft problemen om de bal te vangen. Berlea probeert naar een medespeler te passen. Repuh kopt de bal weg. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Berlea trapt de bal weg. Sitni kopt de bal weg. Spitz heeft problemen om de bal te vangen. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Repuh geeft de bal voor. Coporan kopt de bal weg. Klungelig pakt Vraciu de bal. Falchero is nu in balbezit. Falchero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh speelt de bal door. Falchero is nu in balbezit. Falchero haalt uit met een fantastische trap. Berlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Piatra Arsa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 20%, Piatra Arsa 80%.
FC.BMW-ul HUSI - Piatra Arsa 3:0

47e minuut.
Chýlek verovert de bal door een tackle van achteren. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ... Berlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Repuh is nu in balbezit. Repuh passt de bal met de wreef. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sitni kopt de bal weg. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh geeft een lange en hoge pass. Falchero rent richting de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu geeft een hoge lob. Nopcea onderschept slim de pass. Klungelig pakt Forcadell de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Berlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berlea met een sublieme pass. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitni geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Berlea probeert naar een medespeler te passen. Sitni kopt de bal weg. Klungelig pakt Spitz de bal. Repuh is nu in balbezit. Repuh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berlea probeert naar een medespeler te passen. Fabra kopt de bal weg. Sitni geeft de bal voor. Klungelig pakt Falchero de bal. Falchero draait met de bal, schiet en ... Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Berlea speelt de bal door. Chýlek geeft de bal voor. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Berlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Piatra Arsa 4:0

61e minuut.
Repuh is nu in balbezit. Ulmanu begaat een overtreding. Repuh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Repuh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falchero kopt de bal weg. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Forcadell rent richting de bal. Forcadell geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mchedlidze rent richting de bal. Mchedlidze passt de bal zonder na te denken. Repuh probeert naar een medespeler te passen. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Repuh passt de bal met de wreef. Nopcea heeft problemen om de bal te vangen. Repuh is nu in balbezit. Repuh geeft de bal voor. Falchero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berlea trapt de bal weg van het doel. Repuh kopt de bal weg. Falchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Repuh geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nopcea de bal onder controle te krijgen. Falchero is nu in balbezit. Falchero draait met de bal, schiet en ... Berlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Piatra Arsa 5:0

78e minuut.
Chýlek rent richting de bal. Chýlek geeft de bal voor. Nəsiboğlu heeft problemen om de bal te vangen. Sitni is nu in balbezit. Sitni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Berlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ulmanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sitni geeft de bal voor. Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Repuh speelt de bal door. Sitni rent richting de bal. Sitni geeft de bal voor. Forcadell springt en kopt de bal. Berlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BMW-ul HUSI - Piatra Arsa 6:0

85e minuut.
Repuh rent richting de bal. Sitni rent richting de bal. Sitni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nəsiboğlu de bal. Nəsiboğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sitni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Forcadell krijgt zijn hoofd ertegen. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BMW-ul HUSI 13%, Piatra Arsa 87%.
FC.BMW-ul HUSI - Piatra Arsa 6:0