Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: fcmm Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 24870
fc salsa Praetoria
11 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 17.3
goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bejan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colţan komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Keresztély is nu in balbezit. Keresztély passt de bal zonder na te denken. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca schiet op doel. Ilieş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - Praetoria 1:0

17e minuut.
Burlacu geeft de bal voor. Bârzanu heeft problemen om de bal te vangen. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu schiet op doel. Ilieş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - Praetoria 2:0

29e minuut.
Sârbu geeft een hoge lob. Inworp. Burlacu met een snelle inworp. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - Praetoria 3:0

33e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Tilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca onderschept slim de pass. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Keresztély passt de bal in één keer door. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu passt de bal in één keer door. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Keresztély passt de bal zonder na te denken. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu passt de bal in één keer door. Leca is nu in balbezit. Leca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere passt de bal zonder na te denken. Daar is Keresztély, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keresztély geeft de bal voor. Vinereanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vinereanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vinereanu speelt de bal door. Leca is nu in balbezit. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Leca met een sublieme pass. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu passt de bal zonder na te denken. Colţan is nu in balbezit. Colţan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 30%, Praetoria 70%.
fc salsa - Praetoria 3:0

47e minuut.
Stere speelt de bal door. Guţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - Praetoria 4:0

52e minuut.
Leca probeert naar een medespeler te passen. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu speelt de bal door. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ilieş met een harde bal richting middenveld. Stere kopt de bal weg. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - Praetoria 5:0

55e minuut.
Ioaniţescu geeft de bal voor. Codrea is nu in balbezit. Codrea probeert naar een medespeler te passen. Frunda rent richting de bal. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stere kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vinereanu de bal onder controle te krijgen. Vinereanu speelt de bal door. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca schiet op doel. Ilieş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - Praetoria 6:0

60e minuut.
Ilieş met een harde bal richting middenveld. Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stere wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Keresztély probeert naar een medespeler te passen. Stere rent richting de bal. Stere probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colţan de bal. Colţan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - Praetoria 7:0

65e minuut.
Sârbu met een sublieme pass. Leca is nu in balbezit. Leca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vinereanu de bal. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Keresztély is nu in balbezit. Burlacu rent richting de bal. Tilea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tilea krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Doeltrap. Ilieş met een harde bal richting middenveld. Burlacu kopt de bal weg. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca passt de bal zonder na te denken. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu schiet op doel. Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca speelt de bal door. Vinereanu controleert de bal met de borst. Vinereanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc salsa - Praetoria 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salsa 23%, Praetoria 77%.
fc salsa - Praetoria 8:0