Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Praetoria fc salsa
Normal Tactiek 11
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 32.8
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Basarabeanu rent richting de bal. Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu met een sublieme pass. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Leca de bal. Leca passt de bal met de wreef. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély rent richting de bal. Keresztély haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - fc salsa 0:1

13e minuut.
Stere geeft een lange en hoge pass. Guţu is nu in balbezit. Keresztély onderschept slim de pass. Vinereanu probeert naar een medespeler te passen. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu rent richting de bal. Leca is nu in balbezit. Leca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca passt de bal met de wreef. Vinereanu probeert de bal met de borst te controleren. Vinereanu draait met de bal, schiet en ... Ilieş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - fc salsa 0:2

23e minuut.
Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu schiet op doel. Ilieş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - fc salsa 0:3

26e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Burlacu rent richting de bal. Burlacu met een sublieme pass. Daar is Vinereanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keresztély rent richting de bal. Keresztély haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - fc salsa 0:4

30e minuut.
Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Inworp. Stere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colţan geeft een hoge lob. Vinereanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere onderschept slim de pass. Leca met een sublieme pass. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praetoria 75%, fc salsa 25%.
Praetoria - fc salsa 0:4

50e minuut.
Vinereanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Keresztély de bal. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca rent richting de bal. Klungelig pakt Keresztély de bal. Leca is nu in balbezit. Leca schiet op doel. Ilieş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vinereanu kan de bal niet met de borst controleren. Vinereanu schiet op doel. Ilieş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Leca is nu in balbezit. Keresztély rent richting de bal. Leca is nu in balbezit. Klungelig pakt Keresztély de bal. Keresztély haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - fc salsa 0:5

69e minuut.
Iscru rent richting de bal. Burlacu rent richting de bal. Burlacu passt de bal in één keer door. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Leca passt de bal in één keer door. Colţan met een sublieme pass. Guţu is nu in balbezit. Keresztély onderschept slim de pass. Keresztély draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Leca rent richting de bal. Leca met een sublieme pass. Burlacu rent richting de bal. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Paal! Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Burlacu met de inworp. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kereš probeert naar een medespeler te passen. Stere speelt de bal door. Keresztély bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély draait met de bal, schiet en ... Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu geeft een hoge lob. Keresztély is nu in balbezit. Keresztély schiet op doel. Ilieş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Praetoria - fc salsa 0:6

87e minuut.
Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Leca heeft problemen om de bal te vangen. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praetoria 86%, fc salsa 14%.
Praetoria - fc salsa 0:6