Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Dinamo Rex OnciuFamily
Powerful Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Eviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviren geeft een hoge lob. Vettori kopt de bal weg. Abazov is nu in balbezit. Abazov draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 1:0

4e minuut.
Abazov is nu in balbezit. Dobrotă begaat een overtreding. Abazov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iennaro met een snel genomen vrije trap. Vettori is nu in balbezit. Vettori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mejremić is nu in balbezit. Mejremić geeft de bal voor. Vettori kopt de bal weg. Berbecel heeft problemen om de bal te vangen. Abazov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mejremić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Głusejdo rent richting de bal. Vettori rent richting de bal. Vettori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 2:0

10e minuut.
Ioanid met een sublieme pass. Anghelini heeft problemen om de bal te vangen. Abazov is nu in balbezit. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 3:0

15e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori met een sublieme pass. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 4:0

22e minuut.
Vettori onderschept slim de pass. Vettori probeert naar een medespeler te passen. Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Abazov rent richting de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 5:0

22e minuut.
Anghelini speelt de bal door. Klungelig pakt Dobrotă de bal. Abazov rent richting de bal. Vettori is nu in balbezit. Vettori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 6:0

24e minuut.
Mejremić is nu in balbezit. Mejremić geeft een hoge lob. Pantea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vettori rent richting de bal. Vettori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejremić met de inworp. Iennaro met een sublieme pass. Vettori rent richting de bal. Vettori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 7:0

27e minuut.
Głusejdo speelt de bal door. Klungelig pakt Vettori de bal. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori onderschept slim de pass. Vettori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Neculau trapt de bal weg van het doel. Folea kopt de bal weg. Klungelig pakt Abazov de bal. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Daar is Berbecel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov is nu in balbezit. Abazov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Iennaro probeert naar een medespeler te passen. Folea rent richting de bal. Folea met een sublieme pass. Vettori rent richting de bal. Vettori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mejremić met een sublieme pass. Klungelig pakt Abazov de bal. Abazov probeert naar een medespeler te passen. Vettori rent richting de bal. Vettori draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 8:0

45e minuut.
Głusejdo kopt de bal weg. Vettori heeft problemen om de bal te vangen. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori onderschept slim de pass. Vettori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo Rex 17%, OnciuFamily 83%.
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 8:0

47e minuut.
Mejremić speelt de bal door. Iennaro speelt de bal door. Daar is Vettori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vettori draait met de bal, schiet en ... Berbecel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Neculau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejremić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abazov heeft problemen om de bal te vangen. Abazov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 9:0

54e minuut.
Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo geeft de bal voor. Berbecel is nu in balbezit. Abazov verovert de bal door een tackle van achteren. Abazov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cinpoeru geeft de bal voor. Mejremić is nu in balbezit. Mejremić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abazov de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 10:0

64e minuut.
Folea speelt de bal door. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Iennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iennaro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Eviren is nu in balbezit. Eviren probeert naar een medespeler te passen. Ioanid probeert de bal aan de voet te houden. Abazov rent richting de bal. Abazov schiet op doel. Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neculau verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori rent richting de bal. Vettori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo geeft de bal voor. Abazov is nu in balbezit. Abazov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 11:0

71e minuut.
Iennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iennaro met een sublieme pass. Abazov rent richting de bal. Vettori is nu in balbezit. Vettori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 12:0

73e minuut.
Klungelig pakt Mejremić de bal. Iennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iennaro passt de bal zonder na te denken. Abazov rent richting de bal. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 13:0

76e minuut.
Klungelig pakt Głusejdo de bal. Głusejdo passt de bal in één keer door. Iennaro met een sublieme pass. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vettori rent richting de bal. Vettori schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 14:0

78e minuut.
Głusejdo controleert de bal met de borst. Głusejdo speelt de bal door. Vettori is nu in balbezit. Vettori schiet op doel. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 15:0

83e minuut.
Eviren met een sublieme pass. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo speelt de bal door. Vettori heeft problemen om de bal te vangen. Vettori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobrotă heeft problemen om de bal te vangen. Abazov is nu in balbezit. Abazov schiet op doel. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Anghelini rent richting de bal. Iennaro begaat een overtreding. Iennaro krijgt een gele kaart. Anghelini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Anghelini kan niet meer verder spelen. Găleşanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo Rex 22%, OnciuFamily 78%.
F.C. Dinamo Rex - OnciuFamily 15:0