Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnciuFamily F.C. Dinamo Rex
Normal Tactiek Powerful
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 50
matig Schieten zeer goed
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Vettori is nu in balbezit. Vettori passt de bal in één keer door. Abazov rent richting de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vettori is nu in balbezit. Vettori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:1

4e minuut.
Zaharescu speelt de bal door. Anghelini heeft problemen om de bal te vangen. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori onderschept slim de pass. Vettori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomoşoiu met een sublieme pass. Mejremić kopt de bal weg. Abazov rent richting de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Abazov is nu in balbezit. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov rent richting de bal. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pasiak is nu in balbezit. Pasiak speelt de bal door. Vettori is nu in balbezit. Abazov rent richting de bal. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tomoşoiu trapt de bal weg van het doel. Iennaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Vettori de bal. Vettori draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:2

15e minuut.
Eviren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo passt de bal in één keer door. Daar is Abazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Folea is nu in balbezit. Pasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pasiak met een sublieme pass. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Iennaro met een sublieme pass. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:3

19e minuut.
Mejremić probeert naar een medespeler te passen. Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Abazov is nu in balbezit. Abazov draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:4

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomoşoiu met een harde bal richting middenveld. Folea probeert naar een medespeler te passen. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Abazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov speelt de bal door. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:5

25e minuut.
Abazov is nu in balbezit. Dobrotă is nu in balbezit. Abazov onderschept slim de pass. Abazov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:6

26e minuut.
Tylinski geeft een hoge lob. Vettori probeert de bal met de borst te controleren. Neculau rent richting de bal. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mejremić heeft problemen om de bal te vangen. Mejremić geeft de bal voor. Klungelig pakt Berbecel de bal. Abazov is nu in balbezit. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abazov rent richting de bal. Vettori is nu in balbezit. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Iennaro probeert naar een medespeler te passen. Mejremić heeft problemen om de bal te vangen. Mejremić met een sublieme pass. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

34e minuut.
Mejremić kopt de bal weg. Cinpoeru heeft problemen om de bal te vangen. Cornel rent richting de bal. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:7

38e minuut.
Folea onderschept slim de pass. Folea passt de bal in één keer door. Iennaro met een sublieme pass. Abazov rent richting de bal. Abazov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mejremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejremić met een sublieme pass. Folea speelt de bal door. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:8

42e minuut.
Mejremić passt de bal zonder na te denken. Abazov is nu in balbezit. Abazov passt de bal in één keer door. Vettori is nu in balbezit. Vettori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Głusejdo heeft problemen om de bal te vangen. Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Folea speelt de bal door. Vettori rent richting de bal. Vettori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnciuFamily 80%, F.C. Dinamo Rex 20%.
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:9

47e minuut.
Tomoşoiu trapt de bal weg van het doel. Folea kopt de bal weg. Cinpoeru probeert de bal met de borst te controleren. Vettori rent richting de bal. Vettori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejremić verovert de bal door een tackle van achteren. Mejremić met een sublieme pass. Klungelig pakt Abazov de bal. Abazov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:10

53e minuut.
Klungelig pakt Zaharescu de bal. Vettori onderschept slim de pass. Cornel is nu in balbezit. Vettori onderschept slim de pass. Vettori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:11

56e minuut.
Dobrotă onderschept slim de pass. Iennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iennaro probeert naar een medespeler te passen. Abazov rent richting de bal. Abazov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejremić met de inworp. Abazov met een sublieme pass. Vettori is nu in balbezit. Vettori schiet op doel. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Berbecel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov rent richting de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Neculau geeft een hoge lob. Iennaro probeert de bal aan de voet te houden. Iennaro probeert naar een medespeler te passen. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cornel rent richting de bal. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Abazov rent richting de bal. Vettori is nu in balbezit. Vettori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Folea kopt de bal weg. Abazov is nu in balbezit. Berbecel verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori onderschept slim de pass. Vettori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomoşoiu met een harde bal richting middenveld. Głusejdo kopt de bal weg. Vettori rent richting de bal. Vettori draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:12

77e minuut.
Neculau met een sublieme pass. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Vettori rent richting de bal. Vettori draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Głusejdo geeft de bal voor. Berbecel is nu in balbezit. Abazov verovert de bal door een tackle van achteren. Abazov schiet op doel. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Pasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasiak passt de bal zonder na te denken. Cinpoeru is nu in balbezit. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnciuFamily 79%, F.C. Dinamo Rex 21%.
OnciuFamily - F.C. Dinamo Rex 0:13