Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K @ # 7 !_! 4 FCU Drobeta
whisky Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.4 gemiddelde waardering 21.6
very good Schieten poor
average Passen weak
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Duchna geeft de bal voor. Bohălţeanu rent richting de bal. Gillot onderschept slim de pass. Gillot geeft een lange en hoge pass. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gharabaghtsyan trapt de bal weg van het doel. Comeagă kopt de bal weg. Gillot is nu in balbezit. Gillot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gillot is nu in balbezit. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 1:0

19e minuut.
Eremia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan geeft de bal voor. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 2:0

23e minuut.
Bohălţeanu passt de bal zonder na te denken. Cornel probeert de bal met de borst te controleren. Comeagă rent richting de bal. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Demirian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 3:0

25e minuut.
Eremia geeft een lange en hoge pass. Comeagă heeft problemen om de bal te vangen. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gillot springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Eftimie draait met de bal, schiet en ... Vasiliu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Comeagă rent richting de bal. Comeagă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 4:0

27e minuut.
Gillot is nu in balbezit. Gillot geeft een hoge lob. Moşneguţu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. Demirian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 5:0

31e minuut.
Breahna controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hrabra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Eftimie is nu in balbezit. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 6:0

33e minuut.
Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot speelt de bal door. Vasiliu is nu in balbezit. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 7:0

35e minuut.
Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea onderschept slim de pass. Belea met een sublieme pass. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Demirian bokst de bal weg.

37e minuut.
Eremia geeft een hoge lob. Daar is Comeagă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie rent richting de bal. Eftimie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 8:0

38e minuut.
Vladu passt de bal in één keer door. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu passt de bal in één keer door. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie draait met de bal, schiet en ... Demirian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moşneguţu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eftimie springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 31%, FCU Drobeta 69%.
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 8:0

49e minuut.
Belea rent richting de bal. Belea passt de bal met de wreef. Moşneguţu heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Gillot verovert de bal door een tackle van achteren. Gillot met een sublieme pass. Eftimie rent richting de bal. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Demirian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gillot is nu in balbezit. Gillot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bohălţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Gillot rent richting de bal. Gillot met een sublieme pass. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie speelt de bal door. Comeagă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 9:0

70e minuut.
Gillot geeft een hoge lob. Comeagă rent richting de bal. Moşneguţu verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie draait met de bal, schiet en ... Demirian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Vasiliu geeft de bal voor. Bădălan kopt de bal weg. Gillot rent richting de bal. Comeagă rent richting de bal. Comeagă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Comeagă heeft problemen om de bal te vangen. Comeagă met een sublieme pass. Gillot met een sublieme pass. Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Demirian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gillot rent richting de bal. Gillot draait met de bal, schiet en ... Demirian bokst de bal weg.

79e minuut.
Malakyan passt de bal zonder na te denken. Gillot rent richting de bal. Gillot passt de bal in één keer door. Eftimie rent richting de bal. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Demirian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 10:0

80e minuut.
Chişcanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Breahna de bal. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 11:0

90e minuut.
Gillot onderschept slim de pass. Gillot passt de bal zonder na te denken. Comeagă rent richting de bal. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 26%, FCU Drobeta 74%.
K @ # 7 !_! 4 - FCU Drobeta 11:0