Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Avantul Zarea F.C. Acicul
442+ Tactiek atac
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 40.3
weak Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen very good


9e minuut.
Knap zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aivazyan is nu in balbezit. Cerello begaat een overtreding. Cerello krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Corna geeft een lange en hoge pass. Aivazyan controleert de bal met de borst. Aivazyan onderschept slim de pass. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu speelt de bal door. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Adamek rent richting de bal. Adamek geeft een lange en hoge pass. Daar is Isbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - F.C. Acicul 0:1

41e minuut.
Corna is nu in balbezit. Bischoff verovert de bal door een tackle van achteren. Adamek rent richting de bal. Adamek geeft een lange en hoge pass. Pufleanu geeft een lange en hoge pass. Pastor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Preotu is nu in balbezit. Preotu passt de bal zonder na te denken. Cerello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerello draait met de bal, schiet en ... Sas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - F.C. Acicul 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 51%, F.C. Acicul 49%.
FC Avantul Zarea - F.C. Acicul 0:2

62e minuut.
Isbrandt is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Diaconeasa ... Strafschop! Isbrandt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knap kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - F.C. Acicul 0:3

63e minuut.
Cerello speelt de bal door. Preotu is nu in balbezit. Preotu geeft de bal voor. Knap bereikt de bal nog maar net als eerste. Knap haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Adamek rent richting de bal. Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki geeft een hoge lob. Bischoff maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru geeft de bal voor. Lisota probeert naar een medespeler te passen. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Pastor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Adamek rent richting de bal. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Papagno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giżycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lisota neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 34%, F.C. Acicul 66%.
FC Avantul Zarea - F.C. Acicul 0:3