Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Acicul FC Avantul Zarea
atac Tactiek 442+
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 35.8
goed Schieten matig
zwak Passen redelijk
formidabel Verdedigen zwak


1e minuut.
Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti geeft een lange en hoge pass. Pardo kopt de bal weg. Filho rent richting de bal. Filho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Christophe probeert de bal aan de voet te houden. Nedeljkov rent richting de bal. Daar is Nedeljkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedeljkov geeft een hoge lob. Filho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Avantul Zarea 1:0

5e minuut.
Birlic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nedeljkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nedeljkov probeert naar een medespeler te passen. Papagno rent richting de bal. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bischoff rent richting de bal. Corna verovert de bal door een tackle van achteren. Corna geeft een lange en hoge pass. Pardo kopt de bal weg. Filho rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zacchetti zal de hoekschop nemen. Cornea kopt de bal weg. Sas bokst de bal weg.

16e minuut.
Zacchetti is nu in balbezit. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru geeft een hoge lob. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Packeisen bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nedeljkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Fanzaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Avantul Zarea 2:0

25e minuut.
Nedeljkov rent richting de bal. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu is nu in balbezit. Zacchetti onderschept slim de pass. Zacchetti geeft de bal voor. Sas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Fanzaga geeft een lange en hoge pass. Cornea maakt een snoekduik en kopt de bal. Diaconeasa verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zacchetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Avantul Zarea 3:0

38e minuut.
Cornea onderschept slim de pass. Birlic is nu in balbezit. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo schiet op doel. Sas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Avantul Zarea 4:0

44e minuut.
Aivazyan rent richting de bal. Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Filho met een sublieme pass. Cornea rent richting de bal. Cornea draait met de bal, schiet en ... Sas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 46%, FC Avantul Zarea 54%.
F.C. Acicul - FC Avantul Zarea 4:0

48e minuut.
Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru geeft de bal voor. Fanzaga geeft de bal voor. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Birlic trapt de bal weg van het doel. Fanzaga kopt de bal weg. Nedeljkov is nu in balbezit. Nedeljkov geeft de bal voor. Filho geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zacchetti geeft de bal voor. Cornea is nu in balbezit. Cornea geeft een lange en hoge pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga probeert naar een medespeler te passen. Zacchetti geeft de bal voor. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Zacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zacchetti met een sublieme pass. Cornea met een sublieme pass. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Christophe verovert de bal door een tackle van achteren. Christophe speelt de bal door. Doru rent richting de bal. Doru geeft de bal voor. Roşoiu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Birlic is nu in balbezit. Cornea verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Filho is nu in balbezit. Filho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doru passt de bal zonder na te denken. Fanzaga speelt de bal door. Lisota met een sublieme pass. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki schiet op doel. Packeisen bokst de bal weg.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christophe met een snelle inworp. Lisota geeft een lange en hoge pass. Bischoff krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Corna kopt de bal weg. Doru speelt de bal door. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Avantul Zarea 4:1

83e minuut.
Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga geeft de bal voor. Pardo speelt de bal door. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 48%, FC Avantul Zarea 52%.
F.C. Acicul - FC Avantul Zarea 4:1