Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CristiBestTeam Piatra City 2020
cristinew Tactiek Precaut
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 21.4
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
solide Verdedigen redelijk


15e minuut.
Słowiak passt de bal zonder na te denken. Iznaga rent richting de bal. Met opzet legt Pintilie zijn tegenspeler op de grond. Pintilie is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Słowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iznaga rent richting de bal. Iznaga passt de bal met de wreef. Kreitzberg is nu in balbezit. Kreitzberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Şirinov passt de bal zonder na te denken. Makuch rent richting de bal. Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă draait met de bal, schiet en ... Čtvernoha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - Piatra City 2020 1:0

26e minuut.
Pletosu probeert naar een medespeler te passen. Schiano speelt de bal door. Bockstaele geeft een hoge lob. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nicoliţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cinpoeru komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Pletosu passt de bal met de wreef. Şirinov rent richting de bal. Şirinov met een sublieme pass. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - Piatra City 2020 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 61%, Piatra City 2020 39%.
CristiBestTeam - Piatra City 2020 2:0

59e minuut.
Słowiak kopt de bal weg. Daar is Dobrowolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreitzberg is nu in balbezit. Kreitzberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - Piatra City 2020 2:1

82e minuut.
Postoacă rent richting de bal. Postoacă passt de bal met de wreef. Makuch verovert de bal door een tackle van achteren. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 70%, Piatra City 2020 30%.
CristiBestTeam - Piatra City 2020 2:1