Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.56 [del]
  • Stadion: XOCHIMILCO
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 14404
K @ # 7 !_! 4 F.C. Acicul
ooops Tactiek atac
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
45.5 gemiddelde waardering 42.8
solide Schieten goed
redelijk Passen zwak
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Belea met een snelle inworp. Fanzaga is nu in balbezit. Met opzet legt Roma zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Roma naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Salamanca probeert de bal met de borst te controleren. Pardo met een sublieme pass. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho schiet op doel. Gharabaghtsyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - F.C. Acicul 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Gillot de bal. Corna verovert de bal door een tackle van achteren. Corna geeft een lange en hoge pass. Filho rent richting de bal. Filho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Belea geeft een hoge lob. Papagno heeft problemen om de bal te vangen. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă onderschept slim de pass. Comeagă schiet op doel. Packeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Belea onderschept slim de pass. Belea passt de bal met de wreef. Cornea is nu in balbezit. Comeagă verovert de bal door een tackle van achteren. Comeagă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K @ # 7 !_! 4 - F.C. Acicul 1:1

35e minuut.
Malakyan geeft een lange en hoge pass. Eremia kopt de bal weg. Cornea heeft problemen om de bal te vangen. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot draait met de bal, schiet en ... Packeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Comeagă rent richting de bal. Comeagă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - F.C. Acicul 2:1

36e minuut.
Duchna bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchna passt de bal zonder na te denken. Filho rent richting de bal. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Eremia passt de bal in één keer door. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Belea geeft een lange en hoge pass. Comeagă maakt een snoekduik en kopt de bal. Packeisen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - F.C. Acicul 3:1

40e minuut.
Eremia geeft de bal voor. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Packeisen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - F.C. Acicul 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 35%, F.C. Acicul 65%.
K @ # 7 !_! 4 - F.C. Acicul 4:1

61e minuut.
Corna onderschept slim de pass. Corna geeft een hoge lob. Filho rent richting de bal. Filho haalt uit met een fantastische trap. Gharabaghtsyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - F.C. Acicul 4:2

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eremia zal de hoekschop nemen. Fanzaga heeft problemen om de bal te vangen. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Packeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papagno heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - F.C. Acicul 5:2

70e minuut.
Gillot is nu in balbezit. Cornea onderschept slim de pass. Cornea geeft een hoge lob. Filho rent richting de bal. Filho draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan bokst de bal weg.

83e minuut.
Comeagă is nu in balbezit. Roşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoiu geeft een lange en hoge pass. Filho rent richting de bal. Filho draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Comeagă rent richting de bal. Papagno onderschept slim de pass. Papagno geeft een hoge lob. Filho is nu in balbezit. Filho draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pardo is nu in balbezit. Pardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - F.C. Acicul 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 48%, F.C. Acicul 52%.
K @ # 7 !_! 4 - F.C. Acicul 5:3