Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Avantul Zarea dinamo ursii bruni
442+ Tactiek 442 A
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 46.5
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Dinescu speelt de bal door. Sabow rent richting de bal. Sabow met een sublieme pass. Tarrés geeft de bal voor. Małkiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés onderschept slim de pass. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Giżycki controleert de bal met de borst. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe passt de bal in één keer door. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Covaci rent richting de bal. Covaci geeft een hoge lob. Diaconeasa kopt de bal weg. Małkiewicz rent richting de bal. Małkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vutsov passt de bal zonder na te denken. Dinescu geeft een hoge lob. Aivazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tarrés geeft een lange en hoge pass. Małkiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tarrés is nu in balbezit. Tarrés met een sublieme pass. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... Sas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - dinamo ursii bruni 0:1

32e minuut.
Tarrés rent richting de bal. Tarrés passt de bal met de wreef. Aivazyan is nu in balbezit. Mielcarek onderschept slim de pass. Mielcarek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sabow rent richting de bal. Sabow geeft de bal voor. Klungelig pakt Mielcarek de bal. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Sas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - dinamo ursii bruni 0:2

39e minuut.
Mielcarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek speelt de bal door. Sevakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Małkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Małkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Małkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leszaniuk komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Lisota verovert de bal door een tackle van achteren. Lisota speelt de bal door. Crivceac is nu in balbezit. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Sturdza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bischoff rent richting de bal. Bischoff schiet op doel. Daar is Paul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Doru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Mielcarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek passt de bal met de wreef. Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszaniuk haalt uit met een fantastische trap. Sas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - dinamo ursii bruni 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 61%, dinamo ursii bruni 39%.
FC Avantul Zarea - dinamo ursii bruni 0:3

53e minuut.
Sabow is nu in balbezit. Sabow passt de bal in één keer door. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Diaconeasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - dinamo ursii bruni 0:4

56e minuut.
Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan probeert naar een medespeler te passen. Doru rent richting de bal. Doru passt de bal met de wreef. Bischoff rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zntranas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dinescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Zntranas is nu in balbezit. Zntranas haalt uit met een fantastische trap. Sas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - dinamo ursii bruni 0:5

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dinescu met de inworp. Crivceac bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Sturdza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas probeert naar een medespeler te passen. Dinescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Zntranas de bal. Zntranas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - dinamo ursii bruni 0:6

74e minuut.
Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés passt de bal in één keer door. Mielcarek rent richting de bal. Thái Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - dinamo ursii bruni 0:7

80e minuut.
Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés passt de bal in één keer door. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Sas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Crivceac kan de bal niet met de borst controleren. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivceac begaat een overtreding. Crivceac krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Lisota kan de bal niet met de borst controleren. Dinescu is nu in balbezit. Lisota maakt een afschuwelijke overtreding. Lisota krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 58%, dinamo ursii bruni 42%.
FC Avantul Zarea - dinamo ursii bruni 0:7