Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Văleni CristiBestTeam
F3kka Tactiek cristinew
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.7 gemiddelde waardering 39.8
solide Schieten goed
zwak Passen zwak
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Zabawa geeft een lange en hoge pass. Pintilie kopt de bal weg. Mocanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Postoacă rent richting de bal. Postoacă haalt uit met een fantastische trap. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Dobrowolski rent richting de bal. Dobrowolski geeft de bal voor. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - CristiBestTeam 0:1

30e minuut.
Calleja verovert de bal door een tackle van achteren. Calleja speelt de bal door. Suchodolski is nu in balbezit. Kremenović rent richting de bal. Kremenović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dobrowolski kopt de bal weg. Stroenko is nu in balbezit. Stroenko passt de bal in één keer door. Kremenović rent richting de bal. Kremenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Viitorul Văleni - CristiBestTeam 1:1

34e minuut.
Rampillon rent richting de bal. Podgorean onderschept slim de pass. Podgorean geeft de bal voor. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean onderschept slim de pass. Podgorean probeert naar een medespeler te passen. Postoacă rent richting de bal. Postoacă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Pletosu de bal onder controle te krijgen. Kremenović is nu in balbezit. Kremenović passt de bal zonder na te denken. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Văleni 62%, CristiBestTeam 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Viitorul Văleni - CristiBestTeam 1:1

48e minuut.
Tagliacozzo geeft een hoge lob. Pintilie kopt de bal weg. Moore is nu in balbezit. Suchodolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchodolski passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kremenović is nu in balbezit. Kremenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - CristiBestTeam 2:1

54e minuut.
Pintilie verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă rent richting de bal. Mascherpa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicoliţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pintilie met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mascherpa is nu in balbezit. Nicoliţă onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moore. Moore krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Moore is nu in balbezit. Suchodolski rent richting de bal. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja verovert de bal door een tackle van achteren. Calleja speelt de bal door. Bodu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Văleni 44%, CristiBestTeam 56%.
FC Viitorul Văleni - CristiBestTeam 2:1