Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CristiBestTeam FC Viitorul Văleni
cristinew Tactiek F3kka
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 33.5
zeer goed Schieten goed
matig Passen zwak
solide Verdedigen zwak


9e minuut.
Boileau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Postoacă met een snelle inworp. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Mocanu probeert de bal met de borst te controleren. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - FC Viitorul Văleni 1:0

19e minuut.
Suchodolski rent richting de bal. Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă passt de bal met de wreef. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - FC Viitorul Văleni 2:0

32e minuut.
Cuzino met een sublieme pass. Klungelig pakt Ghiţulescu de bal. Loconte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Loconte moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Loconte schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Pintilie met een sublieme pass. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă passt de bal zonder na te denken. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov rent richting de bal. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă draait met de bal, schiet en ... Boileau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - FC Viitorul Văleni 3:0

45e minuut.
Mascherpa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Postoacă met de inworp. Pintilie probeert naar een medespeler te passen. Nicoliţă geeft een hoge lob. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mocanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - FC Viitorul Văleni 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 37%, FC Viitorul Văleni 63%.
CristiBestTeam - FC Viitorul Văleni 4:0

52e minuut.
Pintilie speelt de bal door. Klungelig pakt Pletosu de bal. Pletosu speelt de bal door. Nicoliţă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Postoacă met de inworp. Pintilie rent richting de bal. Pintilie met een sublieme pass. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Şirinov geeft een hoge lob. Boileau rent richting de bal. Mocanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mocanu schiet op doel. Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - FC Viitorul Văleni 5:0

64e minuut.
Şirinov met een sublieme pass. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu schiet op doel. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Nicoliţă onderschept slim de pass. Nicoliţă probeert naar een medespeler te passen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pintilie probeert naar een medespeler te passen. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă passt de bal met de wreef. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă draait met de bal, schiet en ... Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - FC Viitorul Văleni 6:0

73e minuut.
Nicoliţă onderschept slim de pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Boileau ... Strafschop! Mocanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şirinov neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Zabawa trapt de bal weg. Pletosu kopt de bal weg. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pletosu kopt de bal weg. Şirinov heeft problemen om de bal te vangen. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - FC Viitorul Văleni 7:0

79e minuut.
Mascherpa is nu in balbezit. Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă probeert naar een medespeler te passen. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Stroenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu verovert de bal door een tackle van achteren. Pletosu geeft een lange en hoge pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ghiţulescu geeft de bal voor. Bockstaele is nu in balbezit. Bockstaele met een sublieme pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bockstaele geeft een lange en hoge pass. Boileau rent richting de bal. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - FC Viitorul Văleni 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 24%, FC Viitorul Văleni 76%.
CristiBestTeam - FC Viitorul Văleni 8:0