Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K4#7U@ FC Avantul Zarea
alien Tactiek 442+
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 36
solid Schieten average
adequate Passen adequate
excellent Verdedigen average


2e minuut.
Christophe is nu in balbezit. Christophe geeft een lange en hoge pass. Eremia is nu in balbezit. Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Patraulea kopt de bal weg. Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie draait met de bal, schiet en ... Sas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K4#7U@ - FC Avantul Zarea 1:0

8e minuut.
Hrabra geeft een hoge lob. Eftimie kopt de bal weg. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă schiet op doel. Sas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K4#7U@ - FC Avantul Zarea 2:0

10e minuut.
Eremia onderschept slim de pass. Eremia passt de bal in één keer door. Sevakyan is nu in balbezit. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lisota passt de bal in één keer door. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie passt de bal in één keer door. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Eftimie rent richting de bal. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Comeagă heeft problemen om de bal te vangen. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. Sas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doru met de inworp. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neguţescu krijgt een gele kaart. Bischoff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bischoff krijgt zijn hoofd ertegen. Peuralahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Aivazyan rent richting de bal. Comeagă verovert de bal door een tackle van achteren. Comeagă passt de bal zonder na te denken. Eftimie rent richting de bal. Eftimie schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Bischoff de bal. Patraulea rent richting de bal. Patraulea passt de bal in één keer door. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Neguţescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erkan komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Patraulea rent richting de bal. Patraulea speelt de bal door. Daar is Belea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belea geeft een lange en hoge pass. Eftimie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Giżycki kopt de bal weg. Christophe is nu in balbezit. Christophe passt de bal zonder na te denken. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff schiet op doel. Peuralahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eftimie de bal. Eftimie schiet op doel. Sas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lisota passt de bal met de wreef. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea begaat een overtreding. Doru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Doru kan niet meer verder spelen. Cintezoi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K4#7U@ 45%, FC Avantul Zarea 55%.
K4#7U@ - FC Avantul Zarea 2:0

50e minuut.
Doeltrap. Sevakyan met een harde bal richting middenveld. Eremia kopt de bal weg. Patraulea rent richting de bal. Patraulea geeft de bal voor. Sas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comeagă is nu in balbezit. Eftimie rent richting de bal. Eftimie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K4#7U@ - FC Avantul Zarea 3:0

61e minuut.
Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sevakyan de bal. Eftimie rent richting de bal. Eftimie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K4#7U@ - FC Avantul Zarea 4:0

76e minuut.
Eftimie kopt de bal weg. Daar is Diaconeasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevakyan met een sublieme pass. Erkan is nu in balbezit. Erkan geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Sas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K4#7U@ 45%, FC Avantul Zarea 55%.
K4#7U@ - FC Avantul Zarea 4:0