Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Avantul Zarea K @ # 7 !_! 4
442+ Tactiek alien
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.1 gemiddelde waardering 43.4
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă passt de bal in één keer door. Gillot rent richting de bal. Gillot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - K @ # 7 !_! 4 0:1

6e minuut.
Eremia met de inworp. Aivazyan rent richting de bal. Agebäck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agebäck krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Duchna geeft een lange en hoge pass. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie geeft een hoge lob. Sas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gillot rent richting de bal. Gillot haalt uit met een fantastische trap. Sas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - K @ # 7 !_! 4 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Gillot de bal. Diaconeasa rent richting de bal. Gillot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gillot krijgt een gele kaart. Diaconeasa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Diaconeasa kan niet meer verder spelen. Birlic komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Christophe rent richting de bal. Christophe met een sublieme pass. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki schiet op doel. Gharabaghtsyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - K @ # 7 !_! 4 1:2

33e minuut.
Klungelig pakt Pufleanu de bal. Gillot is nu in balbezit. Pufleanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pufleanu krijgt een gele kaart. Gillot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eftimie komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Luntraru geeft de bal voor. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salamanca krijgt een gele kaart. Giżycki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lisota legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Avantul Zarea - K @ # 7 !_! 4 2:2

39e minuut.
Lisota probeert naar een medespeler te passen. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan geeft een lange en hoge pass. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - K @ # 7 !_! 4 2:3

40e minuut.
Doru is nu in balbezit. Comeagă verovert de bal door een tackle van achteren. Comeagă speelt de bal door. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - K @ # 7 !_! 4 2:4

41e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea geeft de bal voor. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă onderschept slim de pass. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Sas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sevakyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Comeagă. Comeagă krijgt een gele kaart. Sevakyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sevakyan kan niet meer verder spelen. Cintezoi komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Belea met een snelle inworp. Agebäck rent richting de bal. Agebäck passt de bal in één keer door. Hrabra rent richting de bal. Hrabra geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 56%, K @ # 7 !_! 4 44%.
FC Avantul Zarea - K @ # 7 !_! 4 2:4

47e minuut.
Pufleanu speelt de bal door. Daar is Aivazyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aivazyan speelt de bal door. Belea geeft een hoge lob. Comeagă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Agebäck is nu in balbezit. Agebäck geeft een hoge lob. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot draait met de bal, schiet en ... Sas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - K @ # 7 !_! 4 2:5

62e minuut.
Cintezoi trapt de bal weg. Hrabra rent richting de bal. Hrabra geeft een hoge lob. Gillot rent richting de bal. Gillot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Belea passt de bal zonder na te denken. Buitenspel voor Gillot. Goede buitenspelval van de verdediging. Sas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Christophe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belea geeft een hoge lob. Sas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Malakyan trapt de bal weg van het doel. Eremia kopt de bal weg. Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie geeft de bal voor. Comeagă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Luntraru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belea met de inworp. Agebäck rent richting de bal. Agebäck geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pufleanu heeft problemen om de bal te vangen. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă geeft een hoge lob. Gillot rent richting de bal. Gillot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 63%, K @ # 7 !_! 4 37%.
FC Avantul Zarea - K @ # 7 !_! 4 2:5