Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piatra City 2020 FC Viitorul Văleni
Precaut Tactiek F3kka
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 35.4
matig Schieten goed
slecht Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Calleja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cuzino komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Stroenko is nu in balbezit. Makuch onderschept slim de pass. Kremenović is nu in balbezit. Kremenović schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - FC Viitorul Văleni 0:1

6e minuut.
Słowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampillon onderschept slim de pass. Rampillon met een sublieme pass. Suchodolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchodolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mascherpa rent richting de bal. Moore rent richting de bal. Jakubczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakubczak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ghiţulescu rent richting de bal. Ghiţulescu met een sublieme pass. Kreitzberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga geeft een hoge lob. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Basana probeert naar een medespeler te passen. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga speelt de bal door. Słowiak rent richting de bal. Słowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Makuch geeft een lange en hoge pass. Casamitjana probeert de bal aan de voet te houden. Iznaga rent richting de bal. Iznaga haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piatra City 2020 - FC Viitorul Văleni 1:1

36e minuut.
Schiano speelt de bal door. Basana bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau begaat een overtreding. Basana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basana komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Iznaga is nu in balbezit. Iznaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Basana de bal. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boileau rent richting de bal. Basana onderschept slim de pass. Basana haalt uit met een fantastische trap. Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - FC Viitorul Văleni 2:1

42e minuut.
Suchodolski probeert naar een medespeler te passen. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Iznaga rent richting de bal. Basana rent richting de bal. Basana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Wilczan kopt de bal weg. Mascherpa probeert de bal met de borst te controleren. Mascherpa geeft een lange en hoge pass. Kremenović is nu in balbezit. Kremenović haalt uit met een fantastische trap. Čtvernoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra City 2020 36%, FC Viitorul Văleni 64%.
Piatra City 2020 - FC Viitorul Văleni 2:1

47e minuut.
Makuch verovert de bal door een tackle van achteren. Makuch geeft de bal voor. Klungelig pakt Brandt de bal. Kremenović rent richting de bal. Kremenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piatra City 2020 - FC Viitorul Văleni 2:2

49e minuut.
Stroenko is nu in balbezit. Jakubczak rent richting de bal. Met opzet legt Kremenović zijn tegenspeler op de grond. Kremenović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

50e minuut.
Klungelig pakt Boileau de bal. Iznaga kopt de bal weg. Basana bereikt de bal nog maar net als eerste. Basana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wilczan met de inworp. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga geeft de bal voor. Słowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Słowiak rent richting de bal. Rampillon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabaye zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Moore met de inworp. Suchodolski speelt de bal door. Stroenko is nu in balbezit. Stroenko schiet op doel. Čtvernoha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - FC Viitorul Văleni 2:3

66e minuut.
Rampillon speelt de bal door. Ghiţulescu is nu in balbezit. Ghiţulescu passt de bal in één keer door. Suchodolski is nu in balbezit. Suchodolski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Schiano onderschept slim de pass. Mascherpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schiano krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Casamitjana is nu in balbezit. Iznaga verovert de bal door een tackle van achteren. Iznaga speelt de bal door. Daar is Basana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra City 2020 45%, FC Viitorul Văleni 55%.
Piatra City 2020 - FC Viitorul Văleni 2:3