Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Văleni Piatra City 2020
F3kka Tactiek Precaut
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 21.5
solide Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen redelijk


6e minuut.
Suchodolski speelt de bal door. Kremenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremenović draait met de bal, schiet en ... Cabaye probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Stroenko rent richting de bal. Stroenko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ghiţulescu geeft een lange en hoge pass. Schiano kopt de bal weg. Iznaga rent richting de bal. Iznaga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Wilczan is nu in balbezit. Wilczan geeft een hoge lob. Mascherpa is nu in balbezit. Iznaga onderschept slim de pass. Iznaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kamler passt de bal met de wreef. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga onderschept slim de pass. Iznaga schiet op doel. Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - Piatra City 2020 0:1

29e minuut.
Ghiţulescu passt de bal met de wreef. Rampillon rent richting de bal. Rampillon geeft een hoge lob. Kremenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Viitorul Văleni - Piatra City 2020 1:1

33e minuut.
Jakubczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mascherpa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suchodolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchodolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kreitzberg kopt de bal weg. Daar is Brandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremenović haalt uit met een fantastische trap. Čtvernoha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - Piatra City 2020 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Văleni 56%, Piatra City 2020 44%.
FC Viitorul Văleni - Piatra City 2020 2:1

46e minuut.
Schiano passt de bal met de wreef. Iznaga is nu in balbezit. Calleja maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Calleja moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Calleja schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

49e minuut.
Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamler onderschept slim de pass. Kamler speelt de bal door. Kreitzberg rent richting de bal. Kreitzberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wilczan rent richting de bal. Wilczan geeft een hoge lob. Inworp. Moore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suchodolski geeft een lange en hoge pass. Čtvernoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Brandt verovert de bal door een tackle van achteren. Brandt geeft de bal voor. Casamitjana probeert naar een medespeler te passen. Rampillon geeft een hoge lob. Kremenović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - Piatra City 2020 3:1

60e minuut.
Ghiţulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jakubczak de bal. Suchodolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubczak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mascherpa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suchodolski is nu in balbezit. Suchodolski passt de bal zonder na te denken. Stroenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - Piatra City 2020 4:1

70e minuut.
Inworp. Rampillon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroenko verovert de bal door een tackle van achteren. Stroenko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Iznaga is nu in balbezit. Kreitzberg is nu in balbezit. Boileau onderschept slim de pass. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga schiet op doel. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kamler heeft problemen om de bal te vangen. Iznaga rent richting de bal. Kreitzberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitzberg haalt uit met een fantastische trap. Iznaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Boileau rent richting de bal. Basana onderschept slim de pass. Iznaga rent richting de bal. Iznaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Stroenko rent richting de bal. Makuch onderschept slim de pass. Makuch speelt de bal door. Kremenović rent richting de bal. Kremenović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cabaye met de inworp. Ghiţulescu is nu in balbezit. Kamler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghiţulescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Iznaga is nu in balbezit. Iznaga passt de bal met de wreef. Kreitzberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitzberg haalt uit met een fantastische trap. Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Văleni - Piatra City 2020 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Văleni 64%, Piatra City 2020 36%.
FC Viitorul Văleni - Piatra City 2020 4:2