Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CristiBestTeam K4#7U@
cristinew Tactiek alien
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
40.6 gemiddelde waardering 45.4
goed Schieten zeer goed
zwak Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca geeft de bal voor. Comeagă kopt de bal weg. Husita rent richting de bal. Husita schiet op doel. Bodu bokst de bal weg.

20e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. Bockstaele kopt de bal weg. Eremia geeft de bal voor. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bockstaele rent richting de bal. Bockstaele geeft een lange en hoge pass. Eftimie kopt de bal weg. Daar is Drejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belea geeft de bal voor. Bodu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - K4#7U@ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 56%, K4#7U@ 44%.
CristiBestTeam - K4#7U@ 0:1

47e minuut.
Husita kopt de bal weg. Klungelig pakt Drejan de bal. Comeagă rent richting de bal. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. Bodu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - K4#7U@ 0:2

49e minuut.
Eftimie met een sublieme pass. Eremia rent richting de bal. Eremia met een sublieme pass. Husita rent richting de bal. Husita draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eremia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagliacozzo is nu in balbezit. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Erkan is nu in balbezit. Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă speelt de bal door. Patraulea heeft problemen om de bal te vangen. Patraulea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Patraulea probeert naar een medespeler te passen. Belea probeert naar een medespeler te passen. Dobrowolski verovert de bal door een tackle van achteren. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eremia met de inworp. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pintilie met een snelle inworp. Nicoliţă rent richting de bal. Erkan rent richting de bal. Nicoliţă onderschept slim de pass. Nicoliţă draait met de bal, schiet en ... Peuralahti bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Mocanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - K4#7U@ 1:2

89e minuut.
Drejan geeft een hoge lob. Nicoliţă heeft problemen om de bal te vangen. Hrabra rent richting de bal. Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 73%, K4#7U@ 27%.
CristiBestTeam - K4#7U@ 1:2